![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şampiyonuz'dur Ozaman ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Hoca kesinlikle karşısındakine güven veriyor. Ben inanıyorum 30 diyorsa 30 haftada şampiyonuz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | göreceğiz bakalım ne olacağını. benim tahminime göre bunlar psikolojikmen yapılan açıklamalar çünkü 26. hafta dedi çıktı, 14.-15. hafta dedi çıktı şimdi herkeste bi düşünce hakim acaba buda çıkar mı karşı tarafa bi baskı çöküyor otomatikmen. aynı zamanda da oyuncularımıza motivasyon oluyor. bende ardaya katılıyorum son hafta bursada bursayla oynayacağımız maça kaslın şampiyonluk yenelim şampiyon olalım ![]() ![]() ![]()
__________________ BO Q7 niz =)) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence konuşmaya gerek yok. Şampiyon olsan da olmasan da bizimkisi büyük bir aşk hikayesi Beşiktaş'ım...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | mustafa denizlinin antrenorlugunun en buyuk parcasi bu buyuk takim antronoru olabilme ozelligini iyi sergiliyor ben hocaligini asla sevmedim ama yaptigi bu iyi isi asla gozardi edemem adam resmen dedikleriyle butun kamuoyunu takimdan uzaklastiriyor ve takim ustundeki baskiyi azaltiyor psikolog olsaymis yeri varmis harbiden
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Söyledikleerinde haklı bu sene baya aday var ama yine biz şampiyon olucaz
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |