![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | büyüyünce öğrenirsin o zaman,vefa takımın kötü giderken görmezden gelmemek,kötü olduğu halde iyi olduğunu söylemek değil,3 sene başarısız olan bir takımdan umudu kesmemek,umudu kessen bile seneye başarabiliriz demektir.Ama takımda ışık yok,bu senede birşey olmaz,tigana gitsin diyenlere vefasız olarak nitelendirmekte abesle iştigaldir...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #5 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Oyle lagalugayla olmuyor maalesef, vefakar bir taraftarim diyorsan nedenlerini de aciklamalisin.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yaptığın abuk subuk yorumları yaşına veriyorum lagaluga gibi tabirleri umarım birdaha kullanmassın.Ayrıca bu vefakarlık konusunu sen bu kadar kafana takma,bu sene 10. olursak görücem ben vefayı..3 senedir sabır,vefa yeter artık vefamıza doğru düzgün birşeylerle karşılık versinler,cska gibi takıma 2-0 yenilip şansa bala turu geçip değil...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
| |
| | #7 | |||
Benim yorumlarimin kalitesine sen mi karar vereceksin? Ben vefami ve destegimi her zaman gosteririm, senin gibi sevinmek icin sevmedik.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| | #8 | |||
Adam gibi bir soru sordum, 'kivirtma' bir cevap alinca lagaluga tabirini kullandim. Ayrica son cumlende 'karsilik versinler' kelimesiyle Besiktas'i neden sevdigini acikliyorsun zaten. ![]()
| |
| | #9 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tiganayı eleştirmek de haklılık payınız olabilir ama yeni kurulmuş bir takım için çok şeyler beklemek yanlış olduğunu düşünüyorum yeni kurulmuş bir takımdan çok iyi oynamasını ,çok gol atmasını,rakibinizi perişan etmesini bu da yetmedi şampiyon olmasını bunların hepsini istemek abes değilmi | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Vefakar taraftar hocanın arkasında duran değil Beşiktaş'ın arkasında duran taraftardır, Beşiktaşın hakkını gözetendir, doğruya doğru yanlışa yanlış diyendir, geleceği önceden görendir, sabretmek gerekiyorsa sabredendir..
__________________ ![]() | ||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |