![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #52 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yaptığın abuk subuk yorumları yaşına veriyorum lagaluga gibi tabirleri umarım birdaha kullanmassın.Ayrıca bu vefakarlık konusunu sen bu kadar kafana takma,bu sene 10. olursak görücem ben vefayı..3 senedir sabır,vefa yeter artık vefamıza doğru düzgün birşeylerle karşılık versinler,cska gibi takıma 2-0 yenilip şansa bala turu geçip değil...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar Türkiyede ve dünyada başarılı olan hiçbir teknik direktör geldiği sene hemen başarıyı yakalayamamıştır.Hatırlayın Gordon milneyi, cincona geldiğinde fatih terimi kovuyorlardı nerdeyse sonra adam cinconu nerelere getirdi.Rijkard barcelonaya geldiğinde takım 2 sene süründü sonra adamın almadığı kupa kalmadı.Başarı dediğiniz şey öyle hemen 1 sezonda olmuyor.Benimde elştiren arkadaşlar kadar sabrım kalmadı ve 3 senedir süren şu rezillikten bıktım. Ama sürekli teknik direktör değiştirmek iş değil.Bu adama inanıp arkasında durmak lazım. Teknik direktöre sahip çıkmadığımız sürece futbolcu şımarıyor. Teknik adamın tepesine biniyor.Ondan sonra oynat onatabilirsen.Bence Tiganaya tam destek verilmeli hemde sonuna kadar. İnanın şu anda dünyanın en iyi teknik direktörünü getirsek. Beşiktaş bundan iyi duruma en azından bu sezon gelemiyecektir.Ama biz bazı futbolcuları hiç oynamadıkları halde kendimize kral yapıp ( sergen ) sadece teknik direktörü suçladığımız sürece hep yerimizde sayarız.O yüzden Tiganaya hep destek, Tam destek... | ||
![]() |
![]() | #55 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Benim yorumlarimin kalitesine sen mi karar vereceksin? Ben vefami ve destegimi her zaman gosteririm, senin gibi sevinmek icin sevmedik.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #57 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bak birader eğer sen benle konuşurken lagaluga gibi bir tabir kullanırsan yorumunun kalitesine ben karar vereceğim.İlk önce konuşmayı öğren,herkeze sökmez abuk subuk yorumların.Ayrıca küçük olduğun için i,drak edemiyopsun galiba.Senin yaşın kadar vefa ve destek mevcuttur bizde,ayrıca sen kimsin de senin gibi sevinmek için sevmedik diyeceksin.Sen ve senin gibiler hocaya destek verin ben ne hocaya veririm desteği,ne başkanı.Başaramayan çeker gider,ben beşiktaşıma destek çıkarım sadece.Bu senede 10. olsun da takım görecem sizin desteğinizi ben...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #59 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
HEP DESTEK TAM DESTEK....FORZA TIGANA
__________________ bjkliyiz | |||
![]() |
![]() | #60 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Adam gibi bir soru sordum, 'kivirtma' bir cevap alinca lagaluga tabirini kullandim. Ayrica son cumlende 'karsilik versinler' kelimesiyle Besiktas'i neden sevdigini acikliyorsun zaten. ![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |