![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O oynamasın bu oynamasın golü veya golleri kim atacak arkadaşım..Tello , nihat niye oynamışmış, kim oynayacak yerine..Hadi diyelim maça tellosuz,nihatsız başladı..O zaman neler yazacaktınız tahmin bile edemiyorum ?? | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | denizliye laf edenleri sezon sonuda aynı şekilde görmek istiyorum aynen geçen sezon olduğu gibi. (gelecek yönetimde denizliyle devam edecek) isimli hoca dediğiniz del bosque yi de gördük. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | maçı numaraılıdan sırılsıklam bir vaziyette izledim. ferrari çıktı (mecburen) toromanı stopere çekti ekremi sağa ortayada yusufu aldı. bunda ne var anlamadım topu ayağımızda tutamıyoruz diye ileride topu tutucak yusufu aldı. ben olsam ismaili alırdım orası ayrı.ama stopere adam alsa yada uğur incemanı bu seferde korkak diyeceklerdi
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Denizli'nin hala kalmasından yanayım.Çünkü o giderse yerine gelip, hemn takıma adapte olacak bir başka adam yok. Doğrudur bizi çileden çıkardığı zamanlar çok oldu ki dünde buna şahit olduk ama hangimiz ondan daha tecrübeliyiz bu konularda,daha çok biliyoruz,deneyimsiz bir hoca diyebilir kendisi için? Kimse diyemez. Fakat şu Mustafa Hocanın her haliyle dört dörtlük olduğu anlamına gelmez. Benim temennim devre arası Hoca da Futbolcular da baştan aşağı sorunları belirleyip, onları çözmeye çalışsınlar.. Biz nasılsa arkalarında olmaya devam ededceğiz..
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | ben hep bunu savunuyorum. bi takımın başında mustafa denizli varsa türkiyede şampiyonluğun en büyük adayısın demektir çünkü burda nası oynanması gerektiğini biliyo. avrupadada nası oynaması gerektiğini çözücektir.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Avrupa'da 0 çektikten sonra çözemedi nasıl oynanacağını, daha ne zaman çözecek merak ediyorum...6 maçta kaleye attığımız şut sayısı 3 ya da 4'tür, çözecek çözecek, bu sorudunu da, bi 10 seneye!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bak ben nobrı hıc sevmem havayı bı gorduk bu hava nıhat tello hıcbısı yapamaz nobre ve ugurla baslamalıydı uguruda sevmem bu arada ama onlarla baslamalıydı bu havada bırde her zaman ondeyken ofansıf adam cıkar ugur gırerdı sımdı defansdan adam cıkıyor yusuf gırıyorr admlarda bu drumda atar gollerı
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Denizli ye bugüne kadar hiç bir lafım olmadı kesinlikle tecrübesine ve kariyerine saygımdan laf etmeyi yakıştıramazdım kendime ama şu maçta BÖYLE BİR SAHADA yusuf u nasıl oyuna alır hala aklım ermiyor Uğur İnceman ı oyuna alıp tamamen kitleyecekti ortadan gelen bursa ataklarını zaten iki golü de ortadaki etkisizliğimizden yedik. Yusuf sahada ayakta bile zor durdu ki bizi ilerde tutacak. Hocanın mantığı doğru gibi görünebilir ama şartlar göz önüne alındığında bu maçı resmen Bursa ya hediye etmiştir. Gitmesini istemem ama şu maçdan en azından bir beraberlik çıkarmalıydı yazık oldu. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |