![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
İlgisizlik beni bitirdi" Beşiktaş'ın efsane yıldızı Sergen Yalçın F.Bahçe ve G.Saray'a fark atıp lider olduklarını hatırlatarak isyan etti. BEŞİKTAŞ'IN A2 eski teknik sorumlusu Sergen Yalçın, takımdan ayrılmasında esas nedenin para olmadığını açıkladı. Sergen ayrılış nedeninin elindeki yıldız adaylarına ilgi gösterilmemesi olarak gösterirken, şunları söyledi: "Benim sorunum para değil. Beşiktaş'a futbola başladığım yıllardan bu zamana kadar ben yönetimle masaya oturup para konuşmadım. Konuşmamda. İsterdim ki, Beşiktaş A Takımı bizlerin yetiştirdiği ve lider olan bu takımdan biri iki oyuncu A takıma alınsın. Ama bırakın alt yapıdan oyuncu alınması yüzlerine bile bakılmadı. Emeklerimize yazık. Benim tek isteğim biraz ilgi. Bu çocuklar kimsenin umurunda değil. Lütfen biraz değer verilsin. Ayıptır. Üzülüyorum." İsmail Er-Hürriyet SERGEN ALT YAPIDAN GELECEĞİ PARLAK OYUNCULARIM VAR DERKEN,MAALESEF DENİZLİ VE YÖNETİM ANLIK BAŞARILAR PEŞİNDE KOŞMAYI BAŞARI SAYDIKLARINDAN,BURUNLARI UCUNDAKİ YETENEKLERİ GÖRMEMEZLİKTEN GELİYORLAR. Bursalı TOPcu Sercana dünyanın parasın vermeye kalkacaklarına A2 de ki Ali Kücik gibi gol yollarının ilacı var. Konu kumandaci tarafından (25-12-2009 Saat 13:50 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #2 | ||
| narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haßerin koLpa oLDuğuna inanıorm..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
| | |
| | #3 | ||
| Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Istifa ettiyse bile gercek sebebi acikladigini dusunmuyorum.Kisa bir sure once Denizli ile girdigi polemik yuzunden istifasi istenmis olabilir.Zaten Altyapi ne Denizlinin ne de yonetimin umurunda degil.Kulupte yetkisi olan herkes gunluk yasiyor.Birgun olur yarini goremezler.
__________________ YETER!!! | ||
| | |
| | #4 | ||
| Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Öküz altında buzağı aramamak lazım.Kimse durduk yere görevinden istifa etmez illa önemli bir nedeni vardır..Ve Sergen Yalçın gibi birini sorgulamamak, kınamamak lazım...Beşiktaş için neler yaptığını herkes biliyor..
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... | ||
| | |
| | #5 | ||
| TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Beşiktaş'ın A2 takımının başında olan Sergen Yalçın, genç futbolcuların A takıma alınmamasına, hazırlık kampı kadrosuna da çağrılmamasına tepki göstererek istifasını yönetime ilettiği bildirildi. Ancak yönetim kurulunun Sergen Yalçın'la bir görüşme yapmayı kararlaştırdığı, bu nedenle de istifasını işleme koymadığı ifade edildi." bu yazıya göre henüz istifası işleme koyulmamış yani henüz gitmedi ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
| Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Gitmesinde tabi ileride Beşiktaş'ımızın başına geçecek tecrübeyi kazansın... ![]()
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Beşiktaş'ın A2 eski teknik sorumlusu Sergen Yalçın, takımdan ayrılmasında esas nedenin para olmadığını açıkladı. Sergen ayrılış nedenini elindeki yıldız adaylarına ilgi gösterilmemesi olarak açıkladı " Benim sorunum para değil. Beşiktaş'a futbola başladığım yıllardan bu zamana kadar ben yönetimle masaya oturup para konuşmadım. Konuşmamda. İsterdim ki, Beşiktaş A takımı bizlerin yetiştirdiği ve lider olan bu takımdan 1-2 oyuncuyu A takıma alsın. Ama bırakın alt yapıdan oyuncu alınması yüzlerine bile bakılmadı. Emeklerimize yazık. Benim tek isteğim biraz ilgi. Bu çocuklar kimsenin umurunda değil. Lütfen biraz değer verilsin. Ayıptır üzülüyorum" bu yazı hürriyetten başka bir gazetedeki röpotajında "Burada bir tiyatro oynanıyor ve ben içinde bulunmak istemiyorum" yazısı da var. uzun uzadıya yazmanın manası yok. yukarıdaki paragraf herkesin durup bir düşünmesi ve yarın ne olacağımızı görmesi açısından yeterli sanırım. Böyle bir konuda ayrım gözetmeksizin baştan sona herkes suçludur ve BEŞİKTAŞ'ın geleceğini karartmaya hiç ama hiç kimsenin hakkı yoktur!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |