![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ama mactan sonra Mustafa hocanin aciklamalari vardi, bi oyuncu alinacak ve bu oyuncu türk pasaportu tasiyor yani türk vatandasi. Yoksa Deco türkmü oldu ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Almanya`nın Stutgart takımında forma giyen gurbetçi futbolcu Yıldıray Baştürk`ün Başiktaş ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. Siyah-Beyazlı yönetim ve gurbetçi futbolcunun 3 yıllık bir sözleşme planladığı öğrenildi. Yıldıray Baştürk`ün İranlı manejeri Riza Fazeli Radyospor`a yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile gelişmelerin olumlu sonuçlandığını söylerken Stutgartlı yöneticiler ile Çarşamba gününe kadar anlaşma sağlanmasını beklediğini söyledi. Mustafa Denizli`de Türk pasaportu taşıyan bir oyuncu ile anlaştık diyerek haberi doğruladı! Radyospor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anlamıyorumki arkadaş Transfer sezonu açıldığında herkes küçüklüğünden beri Beşiktaşlı olduğunu söylüyor ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne işi var yıldırayın bu takımda allah aşkına
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bence gelmesinde sakınca yok. sakatlığı yok diyorlar. yıldıray çabuk düşünüp hareket edebiilen bir oyuncudur, yusuf gibi stil itibariyle topla oynayıp oyunu yavaşlatmaz.ya dikine gider kaleye, ya da topu aldığı gibi nihat-bobo-holoskoyu kaçırabilir. her fırsatta takımdaki yetenekli yerli sayısının düşüklüğünden şikayet edenler neden yıldıray'a karşı çıkar bilmem. not: bilsem ki necip, onur, orhan gülle falan banko oynayacaklar, bu sene taraftar başarı falan beklemeyecek, ben de istemezdim 31 yaşında oyuncu. ancak bunlar mümkün gözükmüyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | birşeyi anlayın arkadaşlar. tello dan oyun kurucu olmaz. adam sol kanat oyuncusu okadar. dün seyrettim yusufla bir ara yer değiştirdiler ve takım rakip sahada kalmaya başladı. bunu görmüyormusunuz yaa. tellodan oyun kurucu olmaz. olamaz. yetersiz. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |