![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (13-01-2010 Saat 14:39 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Denizli nin egosuna gelince evet bu konuda bir şey söyleyemeyeceğim bu özelliğini o gelmeden de biliyorduk en başından karşı çıkmalıydık denizliye o zaman. Denizli neden yaptıklarına neden bu kadar güveniyor çünkü öngörüsününün çok yüksek olduğuna inanıyor ki zaten bu özelliğiyle Türkiye de herkesin ağzını açık bırakan insanlardan biri. Geçen sene bilmem kaç puan geriden şampiyon olcaz dedi oldu. Bu sene gene geriye düştük ilk yarının sonunu bekleyin dedi Ferrari sakatlanmasa zirveye ortak bitirebilirdik devreyi. Bu doğru veya yanlış demiyorum ama Denizli nin yapısı böle yapacak bir şey yok. Hoca kendine göre planları en ince ayrıntısına kadar yapıyor makinenin parçalarını doğru yerlere koyduğunu düşünüyor ama makine çalışmayınca parçaların bozuk olduğuna kanaat getiriyor. Gerçi transfer istemediği gibi bir gerçek var oyuncularının kötü olduğunu düşünse transfer isterdi bunu da istemiyor ki bana kalırsa onu gerçekten bu duruma düşüren o çok güvendiği belli başlı oyuncular yoksa o kadar da kötü bir taktiği olduğunu düşünmüyorum. Gerçekten işleyen iki tane kanat oyuncumuz olsa bu taktikle bu defansif yapıyla kimse önümüzde duramaz ama işte Nihat Tello Ekrem bunlar yeterli olmuyor olmayacak da. Şu an transfer yapılamamsının nedeni de bence yaklaşan seçimdir. Yoksa Denizli nin asla transfere ihtiyaç duymayacağını düşünmüyorum. Bu hücum oyuncularıyla bu işin yürümeyeceğini görmek için t.d. olmaya bile gerek yok. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | denizli göreve geldiğinden beri batuhana kaç kere şans verdi acaba ...bizim başkanımız beşiktaşı kaç kereler söylediği söylemlerle küçük düşürdü ...bi batuhanın lafımız zorlarına gittii. bu çocuk genç bu çocuk ilerisi için umut veren bir çocok ...bir şansı daha haketmiyormuydu..hocanın yaptığı kapris değilmi ve başkanında buna göz yumması ne kadar doğru...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |