![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
Yukaridaki linkte Vitesse maci sonrasi senle yaptigimiz fikir alisverisinde Nihat ve Tellonun performansina iliskin bir gorusum vardi.Ben simdi yazdiklarimi futbolu cok iyi bildigimi vs yi anlatmak icin yazmiyorum.Denizlinin bunu gormesi gerekip gormedigini anlatmak icin yaziyorum.Omuz koyan,tatli sert oynayan defanslara karsi Bobo dahil hicbir forvetimiz is yapamaz.Sakat veya formsuz olmasa bir tek Nobre eh iste dedirtir.Bunu yapacak diger adamimiz Batuhanda istenmeyen adam.
__________________ YETER!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her malubiyet sonrası aynı konular açılıyor sıkılmadınızmı vazgeçmekten ? Vazgeçen vazgeçsin biz bu masala devam ediyoruz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her yenilgi sonrasında bu şekilde bu takımdan cacık olmaz şampiyon hiç olmaz vb. yorum ve konuları görmek artık iyice kabak tadı vermektedir.Takımın bugün kötü futbol oynamasına şaşırdım ancak eğer ramazanın yediği gollerde ki hataları yapmayıpta o skorun verdiği moral bozukluğu olmasaydı ve bugün bu futbola rağmen takım galip gelecek olsaydı böyle bir konu mevcut olurmuydu merak ediyorum. Takıma gelecek olursak Tello ve Nihatın hazırlık maçlarında ki havasının olmaması orta sahada Fink'in yerine oynatılan Uğurun etkisizliği ve defansda hangi sebeple oynatılmadığını bilmediğim bir Sivoğun olmaması takımı gerçekten çok etkilemiş göründü. Zaten orta sahadan ileriye yeteri kadar destek gelmemesi ve forvetlerimizin becerilerinin olmadığını düşündüğümüzde bu mağlubiyet şaşırtıcı olmadı. Ama ne olursa olsun bu takım şampiyonluğun en büyük favorilerinden biridir..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] Konu blackeaglecamaro1903 tarafından (13-01-2010 Saat 09:53 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşım nihat konusunda fanatik olarak beni görüyorsun belki ama benim yaptığım nihatin fanatikliği değil bunu bil.Ha nihata güveniyormuyum evet güveniyorum çünkü nihatın bu takımda ki kredisi her zaman olacaktır ve gerçek yerinde oynayan (forvet arkasında serbest kalan sağ çizgide verim almamız mümkün değil) bir nihat bu takımda çok işler yapacaktır..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnadına BEŞİKTAŞ İnadına KARTAL ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | umut hiçbir zaman kaybolmamalı ama bence ihtimal yok ihtimal olamayan birşeyede ancak mucizeler sebep olabilir
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yarının ne olucağını ve ne yaşanıcağını kimse kestiremez. Sezon sonuda kimin şampiyon olucağını kimse bilemez.. Sezonun ilk haftalarında yakalıcağımız seri galibiyetler takımıda gaza getirir taraftarıda.. Desteğe devam. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |