![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Başkan'a,sırf Beşiktaş adını taşıdığı için saygım var.Çakar'da iyi söylemiş hani...
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #33 | ||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | vala ben ernst tabata ferrari nihat gibi futbolcuları aldığı için son zamanlarda demiröreni takdir etmeye başladım , eskiden olsa yada bunları yapmamış olsa yürü be çakar derdim ama şimdi sunu sölim bu bjk sanada çakar çakar .
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hoşumuza gitmiyo diye yanlış neden olsun,önce iğneyi kendi,mize batıracagız,tabata herkes vicdanına koysun elini pahalı bir transfer,isdmail de öyle,bizim beklediğimiz daha yıldız bir adamdı..bence yönetim başarısızlıgına bir halka daha ekledi, şimdi de delgadoyu gönderemeyince finki gönderecekler miş Ah be Süleyman Seba cok yalnızımm.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
ha eleştiri yapıncada birileri nedense rahatsız oluyor.yanlışları neden görmezlikten geliyorlar anlayamıyorum. derhal bi yasa çıkmalı.kulüpler aşırı borçlandıran başkanlar yargılanmalı. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | dogruda olsa uslubuna dikkat edecek sayin cakar nedir bu milletin destegi anlamadim azizle adnan a bikere boyle sert konustugunu gordunuzmu aha bugun fener sercana 8 milyon ve vederseno verdi bakalim nekadar konusulacak nasil lanse edilecek bu paralar topuza 9 milyon ve gokhan emreciksini verende bunlar bu serefsizlerin hepsi alkis tutuyordu o zamanlar ne oldu simdi ne degisti tabatamidir yani besiktasin butun derdi butun sikintisi ben anlamadim neden konusmak icin bugunu bekledi bu serefsizler hemen sampiyonlugumuzun sonrasinda neden sustular o zamanda hatali olanlar basta degilmiydi ben demir orenin gitmesi gerektigini hep soyledim cifte kupadan sonra bile olmadi olmuyor bu adam yapamiyor besiktasin baskanligini yapacak ne vizyonu ne kalitesi neden tecrube ve futbol bilgisi var bu secimde umarim besiktasa yakisacak bir baskan gelir ve demir orenden kurtuluruz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |