![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
Son senelerde ''gelecegin yildizi olacak" dusuncesi ile alinan bir cok genc ya bir sezonda,yada dogru durust takima giremeden harcandi.Bu yildiz adaylarina verilen paralar neredeyse yildizlara verilen paralarla esdeger. Acaba yanlis adamlarmi secildi yoksa bizim basimizdaki hocalar bu oyuncularin gelisimini saglayamadimi? Serdar Kurtulus: 1 sene direk oynadi,2.sene sakatliktan sonra kadroya giremedi ve gonderilidi.Tigana gittikten sonra hep geriye gitti. Aydin Karabulut: Istikrarli bir sekilde forma verilmedi.Gelisme saglayamadi. Ibrahim Akin : 3 sene zaman zaman sans bulmasina ragmen hic gelisme kaydetmedi. Ismail Koybasi:Bek oyuncusu olmasina ragmen kademe yapmayi bilmiyor ve bu konuda hala bir gelisme saglamadi. Ridvan: Yetenekli oldugu kesin.Ama bazen kulubeye dahi giremiyor. Bobo : Geldiginde dunya yildizi olur dendi.Ancak lokal bir yildiz olarak kaldi.Bizim yildiz ilan ettigimiz Boboya Fransanin sira takimlari disinda talip cikmiyor. Delgado: Pabucumun yildizi.Tek bir gelisme gosteremedi. G.Zan: Yeteneklerine karsin saglik problemi hic cozulemedi. Batuhan: Bir mentor bulup Batuhani ona emanet etmek kimsenin aklina gelmiyor. Kisa surede harcanan bu kadar isimden sonra takimi futbolcu oguten bir degirmene benzetmek yanlis olmaz sanirim.Ben problemin teknikadamlardan kaynaklandigini dusunuyorum.Tigana disinda genc oyunculari gelistiren bir hoca ile calisilmadi.Riza Hoca,Ertugrul Hoca ve Denizli doneminde hicbir genc futbolcu gelisme kaydedemedigi gibi geriye gitti.Zaten oyuncu gelistiren Turk hoca yok denecek kadar az. Diyelimki yaniliyorum.Ozaman problem bu oyunculari alanlarda. Madem oyle Ismail gibi,Ridvan gibi adamlari almayalim.Hem futbolcuya yazik ediyoruz hemde bos yere para harciyoruz.Dogru ellere dusmezlerse adim gibi eminimki Bjk nin gelecegi denilen ridvan,ismail gibi genclerin kulupteki omru en fazla 2 sene olacak. Sebep ne olursa olsun biz genc oyunculari yildiz yapmayi BECEREMIYORUZ.
__________________ YETER!!! | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |