![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi zamandan sonra istikrar önemli,değişmeyen bi başkan kaldı, o gidince ne olacak?yeni başkan ben tiganayla çalışmayacağım diyecek,sonra ne olacak yeni hoca gelecek,futbolculara laf atıcak,her başarısızlıkta bu takımı ben kurmadım diyecek,sonra ne olacak umutlar her seferinde başka bahara kalıcak,istikrar şart | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Bu adama yeteri kdar tolrans verildi klubu o kadar zarara soktu başarı gelmedi.Fanatik gazeteside Delgado 1.1 mil. dolar bonservis isterken beşiktaş 5 mil. dolar verdi diye açıklama geldi.Bu adam böle giderse sonumuz cincon gibi olacak | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ya ne cinconu... bizim kulübü icraya verecek başkanımızda alacağının peşinde koşan başkanımızada yoktur istikrara sağlanmalı her seferinde yeni başkan yeni teknik direktör mantalitesi eşiktaşa zarar verir
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben tek kelimeyle kalsın diyorum yeni baskan gelecek t.direktör degişcek ondan sonra hoca oyuncuları begenmiecek yeniden transfer uyum derken kendimizi boslukta bulacagız hem bence yıldırım demirören bence basarılı beşiktaş sadece futbol kulübü degil diger branslarada bakmak lazım geldigi günden beri getirdigi hoca ve transferler bence çok iyiydi olmayınca olmuyor buna baskan bişey yapamaz beşiktaşı en iyi anlayan baskan bence çünkü oda bizim gibi heyecanlı kupa törenlerinden belli oda bizim gibi beşiktaşa aşık bi taraftar o yüzden kalsın diyorum baskada bisey demiyorum ayrıca tepkisi olan arkadaslar için söylüyorum defol v.b. kelimeler hiç yakışmıyor çünkü defol dediginiz kişi hala beşiktaşın başkanı | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |