![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Serdar Bilgili kapalıya loca yaptığında , Avrupa'nın her gelişmiş ülkesinde en pahalı biletlerin maçın en iyi izlendiği yer olan kapalı tribün biletleri olduğunu , taraftarın gerçekten takımını seviyorsa buranın maliyetine katlanması gerektiğini söylemişti. Kulübü gerçekten AVrupai bir yönetim tarzına kavuşturmuştu , hem borcu neredeyse sıfırlamış , hem de gelirleri çok kısa bir sürede defalarca katlamıştı... Aldığı tepkileri ve ne şekilde başkanlıktan ayrıldığını biliyoruz. Demirören gelir gelmez kapalıyı eski haline çevirip bu gruplara teslim etti yeniden... Grubun adı çarşı olur , Karagümrük olur vesaire olur , bunlara teslimiyet işte kulübü bu hallere düşürür. Şimdi belki bu söylediğime kızacaklar olabilir ama Aziz Yıldırım'ın Fenerde yaptığı en önemli iş kulübü bu gruplardan kurtarması olmuştur. Şimdi bakın adamların biletleri bizden çok daha pahalı olmasına rağmen sattıkları kombine sayısı bizim 7-8 katımız kadar. Allah bize Serdar Bilgili kafassında , O'nun gibi bir başkan ve yönetim kurulunu en kısa sürede nasip eder inşallah
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |