![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Arkadaşlar barikatın adı Forzabeşiktaş değildir , adını yanlış koymayalım , barikatın arkasında milyonlarca beşiktaşlı dimdik duruyor hala emin olun. Biz Çarşı bir ruhtur dedik , bütün beşiktaşlılar olarak sahiplendik ama Çarşının önde gelenleri bunu kötüye kullanmaya başladılar. Geçen maçta aramıza sızan truva atlarının açtığı yaralar taptaze dururken bu açıklama da neyin nesi. Bu güne kadar Denizli maçındakileri daha önce yaşayan biri var mı aranızda , gördük mü böyle bişey şimdiye kadar. Peki hesabı kime keseceğiz ? Görünen o ki forzabeşiktaş cezayı bize kesmiş. ARTIK TAKIMA DÖNÜN !!! Bundan daha saçma bişey olamazdı. Biz zaten hep takıma dönüktük. Bu kavga , bu sevda kimin için zannediyorsunuz. Kasımpaşa maçında da takıma dönük olacağız , ama şerfsizlerden lafımızı da esirgemeyeceğiz. Denizli maçında kendiliğinden ortaya çıkan irade Kasımpaşa maçında da ortaya çıkacaktır. Ayrıca birşey kafamı kurcalıyor , değinmeden geçemeyeceğim. Yıldırım Demirörenin "tiribünleri temizleyeceğiz" açıklamasından sonra Forza beşiktaştan böyle bir açıklama gelmesi fena halde midemi bulandırdı. Neden derseniz. Denizli maçının üzerinden 2 hafta geçti , forzadan olaylara dair hiçbir açıklama yapılmadı. Nasıl ki demirören konuştu , Forzabeşiktaş takıma döndü. Kafam çok karışık çook... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öncelikle haberi öğrendiğimde tüylerim diken diken oldu üzüldüm ama bir yandanda şunu düşündüm.. Bu bildiriyi yayınlayıp forumu kapatanlar sadece forum yöneteciliği yapan kesimdir ve belli ki nemalanmıştır hele ki Y.D. temizleme sözünden sonra böyle birşeyin yapılması açıkca bunu göstermektedir.. Ama hepimiz biliyoruz ki her ağaçta çürük meyvelerde büyür ama belli bir zaman sonra yere düşenlerde ilk onlardan olur..Ve bu durumda yine buna örnek olacaktır.Şimdi bize düşen görev sonucunda her ne olacak olursa olsun BEŞİKTAŞIMIZI bu çürüklerin elinden kurtarmaktır ve kurtaracağızda.. Ve bu kararı alan sayısı bir elin parmağını geçmeyen kişilerede meydanı boş bırakmayacağımızı göstereceğiz..Takıma destekse desteğimizi de vereceğiz ama iş prostestoysa en alasınıda göstereceğiz ister engellemeye kalkışsınlar ister susturmaya çalışsınlar ama ne yaparlarsa yapsınlar OPTİK BAŞKANIN emanetine hıyanet edenlere derslerini vereceğiz...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İbo forzada abilerin izni olmadan hiçbir intro yayınlanmaz o nedenle forum yönetiminin yazacağı kadar basit bir yazı değil bu. Hakkımızda hayırlısı bundan sonrası için bizler Asi Ruhu kaybetmedikçe Son Kale yıkılmaz . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Muhakkak eli güçlü kişilerin sözleriyle oluyor bunlar kardeşim ama gerekirse o eli büyükleride temizler BEŞİKTAŞIMIZI sahipsiz bırakmayız ve de bırakmayacağızda kardeşim...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Demirören tribünü temizleyeceğim dedi , anlamı : bedava bilete ve diğer ayrıcalıklara son !!! Çarşı bu edebiyatı parçalamış , Anlamı : Paralı askerliğe devam !!!! Başka birşey düşünemiyordum zaten , son maçtaki protestoların Alen ve ekibinden bağımsız olduğunu da maça giden birçok arkadaştan dinledik. Tamam işte çarşı ( veya çarşının liderleri diyeyim ) ne oldukklarını bir kez daha ispatladılar. Ah Serdar Bilgili ah , bitiremedinki şunları
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kardeşim o yazıda maç esnasında yönetime protesto yerine takıma destek verilmesi söyleniyor ama şunu merak ediyorum maçta yönetim protesto edilmeyecekse nerde edilcek...maalesef stad dışında büyük bir organizasyon yapmamız zr gözüküyor o yüzden maçta 90 dakika yönetim protesto edilmezse bu yönetim gitmez takım da dibe çöker | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Demiroren allah belani versin lanet herif defol git Besiktasin basindan!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | valla bence bu dönemde protesto etmeyenlerin Beşiktaşlılığında şüphe duyarım. Hem kardeşim protesto yapılmışsa Y.D ye yapılmış. Takıma değil. Şuda bi gerçekki bu futbolcular Beşiktaş kulübünde oynayan futbolcular. 6 yıl boyunca ne yapıldıysa seyirci bugüne kadar sineye çekmiş. Seyirci sadece Denizli maçında protesto yapmış o da takıma deil başkana. bu saatten sonra oynamayacak topçuda çıkmasın sahaya. Çıkarsınlar alt yapıdan çocukları koysunlar takıma. Bence protestolar haklı. Devam edilmeli. Beşiktaş madem halkın takımı Ben Halkım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Demirören için temiz tribün demek bileti kesmek demek değil. Temiz tribün demek kendi aleyhine bağırmamak demek. Belkide şu an verdiği bedava biletibelli bir gruptan alıp başka kendi lehine olan gruba dağıtmak demektir.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |