![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Beyler eğerki Uefa'da başarı istiyorsak Ali Kuçik'le falan olmaz en azından şimdilik. Çok iyi bi santrafora da ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum Q7 ve tabiki oyunun iki yönünüde oynayabilen bi sağ bek. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 1-Peki 2010-2011 'de Ne Olacak ? eğer yanlış transferler yapılırsa yine hüsran yaşarız.hücumda yeteneği olan oyuncular alırsak birde bu defanstaki başarımızıda gelecek sezon devam ettirirsek şampiyon oluruz,hatta avrupadada iş yaparız. 2-Formamız Nasıl Olacak ? taraftarın istediği formalar belli. düz beyaz bir forma,siyah şort olmalı mutlaka. çubuklu forma da bence mutlaka olmalı ama çubuklu forma siyah ağırlıklı olmalı. newcastle united in forması gibi.3. forma farketmez. 3-Kimleri Transfer Edeceğiz ? quaresma ,bir sağ bek,birde fink in yerine orta saha alırsak yeterli. ha ekstradan 1 tane kaleci ile stoper alırlarsa da hayır demem. 4-Maçlarımız Nasıl Olacak ? bu seneki gibi sadece defans ile oynamayız umarım. biraz hücum eden, 2008-2009 sezonundaki gibi arzulu istekli bir takım olur.takım ruhu olur umarım. ve tek dileğim herkesin ernst gibi toraman gibi üzülmez gibi formanın hakkını vermeye çalışmasıdır. 5-Taraftar Nasıl Olacak ? taraftar herzaman aynı olacak. taraftar zaten en iyisi. 6-Kadromuz Neolacak ? kadro birazdaha zenginleşecek. derin bir kadro olacak. hücuma dayalı bir futbol oynayacağımızı umuyorum. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | sadece queresmagelse bile yetmez..bu holoskodan nobreden cacık olmazz...uefada falan bi halt yiyemeyiz ..çok iyii bir forvet şart bize ilhan mansız tarzıı queresma ve govou müthiş olur...ama ikişside imkansız gibii bu yönetimle....hadi queresma gelmeyecek anladıkda bari forvet alın bize holoskoyla nobreyi izlettiripp ızdırap çektirtmeyin | ||
| | |
| | #4 | ||
| Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Bobo,Delgado,Q7 ayni anda takimda oynarsa husran yasariz.Fink gider ve tek onliberoyla oynarsak yine basarisiz oluruz.Mustafa hocayi herkes korkak oynuyor diye elestiriyor ama elestirilmemesi gereken tek konu bu.Mevcut takim minimum 4 dogru adam alinmadikca kontrollu ve defansif oynamaya mecbur.
__________________ YETER!!! | ||
| | |
| | #6 | ||
| Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | 32 yasında olan Thery Henry i getirebilseler keşke Beşiktaşımıza .. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | --------------------Rüstü------------------- Hamit----Ferrari----Sivok-----Ismail -----------Necip-------Ernst--------------- ---Delgado-------------------------Q7--- ---------------Bobo----Nihat--------------
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | | ||
| | |
| | #9 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim düşüncemde ise şöyle ; ----------------- Rüştü ------------------------- ---- Toroman --- Sivok ---- Ferrari --- İ.Köybaşı----- ------------------- Ernst ------------------------- ------------- Kalstrom -- Necip -------------------- -------- V.Şen ------------- Quaresma --------- --------------------Bobo -------------------------- böyle bir kadro oluşturulacak olsa önümüzde ki sene tüm kulvarlarda başarı gelmesi zor olmaz.. Yedekler ; H.Arıkan Ekrem Dağ İ.Üzülmez Delgado Ali Küçik Rıdvan Nihat Tello
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... Konu Akdora tarafından (26-05-2010 Saat 13:04 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #10 | |||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Buradaki kritik adam K.Kallström.. Eğer Kim veya o kalitede meziyette bir oyuncu transfer edilirse,yıllardır takımımızda ki büyük bir handikap giderilmiş olur.. Kallström transfer edilirse kadrom bu.. ama edilmezse klasik 4-42 yi savunuyorum ben.. -------------Rüştü ---toraman----sivok---ferrari---ismail --volkan---necip---ernst-----q7 ---------nihat----bobo-- | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |