![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aslında Diğer Takımlara Göre Geri Kalıyoruz Diye düşünüyorum.Anlam Veremediğim Transfer politikasına Sahibiz. Yanlış Yerde , Yanlış Şeyler düşünüyoruz. Bu Sene Gelen Bomba transfer'ler Bir Nebze yüzümüzü güldürse de Gönderdiğimiz Futbolculara baktığımda , Hiçbirşey Kazanmadığımız Gözönünde. Gelenler :
Tamam bazıları gönderilecek futbolcular olmasına rağmen.Takımı Gençleştirmeye Çalışacağız derken , Genç'lerden göndermeye başladık. Bazı Soru'larda Cevaplarını bekliyor gibi. 3 Sezondur Hiçbirşey Yapmadan 2.5 Milyon € Alan Nobre Neden Hâla Takımda Tutuluyor ? Türk Diye mi ? Acaba. Türk Okadar Yetenekli ve Genç Futbolcu var ki , Nobre'den Kat Kat Daha üstün oynayabilecek futbolcular. Peki Gönderdiğimiz Futbolculardan Ne Kazandık ? Sonradan da deniliyor ki Başkan Yıldırım DEMİRÖREN'e Şukadar Borcumuz var. Kazanmadan Nasıl O Borc'u Kapatmayı düşünüyoruz ? Uzun Lafın Kısası ; İyi Yabancı Futbolcu Alalım Almayalım Demiyorum Fakat , İyi TÜRK Futbolcu 'da bakalım. İyi TÜRK Futbolcu = İyi YABANCI Futbolcu = Kazançlı Transfer = Başarıdan Başarıya Koşturur bizi. Ki Hedefimiz UEFA iken. Saygılarımla ~ MehmetErsoz.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |