![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugune kadar oynanan karşılaşmalarda benim kanaatim Fink'in bu takımda kalması yönünde oldu. Hilbert iyi bir futbolcu olabilir ama bu takımda bana göre iş yapmaz. Mantıklı olarakta olaya bakarsak Fink'in takımda tutulması gerek. Ön alanda bütün bir sezonu 3 oyuncu ile geçirmemiz çok zor. Elimizde o bölgede oynayan Ernst ve Necip gibi devamlı oynayan oyuncular ve bir türlü isteneni veremeyen bir Uğur varken Fink'in gönderilecek olması rulet oynamak gibi birşey. Kaldı ki Uğur'un sezona kendini nasıl hazırladığını Villareal karşılaşmasında gördük. Allah korusun olabilecek bir sakatlık veya alınabilecek ceza ile o bölgede sorun yaşayacağımız çok açık. Sistem ile alakalı olarak ta o bölgede tabiri caizse hammallık yapacak oyuncuların olması gerekir ki kadromuzda bunu yapabilecek isimlerin başında da Fink gelir. Hilbert konusunda her kafadan bir ses çıkıyor. Öncelikle bu adamın mevkisi nedir ? Eğer defansın sağında oynayacaksa İ.Toraman-Rıdvan-Erhan , sağ açık oynayacaksa Nihat-Holosko-Ekrem gibi alternatifleri var. İzlediğim kadarıyla daha çok açık oynatıyor hoca. Eğer hoca bu futbolcudan bu şekilde faydalanmak istiyorsa elimizde en azından yapabileceklerini bildiğimiz oyuncularımız varken Beşiktaş forması ile çıktığı karşılaşmalarda vasatı aşamayan bir futbol oynayan Hilbert'in denenecek olması beni düşündürüyor. Tabi ki son kararı verecek olan hocamız. Takımı şu anda hepimizden iyi tanıyan ve futbolcuların takıma yapacağı katkıyı bilen isim kendisi. Ancak gönderilecek olanların raporlarında mutlaka bunlarda düşünülmeli diyorum. Konu Gokhan tarafından (11-08-2010 Saat 16:42 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |