Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı
Elestiriyi boyle yap sabaha kadar tartisalim.Zaten sabah oldu.
Hakem macta her karari senin kriterlerine gore verseydi ya da macin hakemi sen olsaydin maci kazanirmiydik?Kural hatasi yaptiysa mac tekrar edilsin.Hakem hata yapmasin v.s.
Benim tartistigim hakemin yonetimi degil.Tartistigim sabaha kadar oynasak kazanamayacagimizin asikar oldugu bir maca bahane uretmemiz.
Biz penaltiyi atsak mac o sekildemi devam ederdi sence,yoksa fener iyice baski kurarmiydi?Macin tamami fenerin istedigi gibi gecmedi mi?
Yoksa bende hakem iyi mac yonetti demiyorum. |
abı kusura bakma butun yorumlarını okudumm ama boyle dusunmen yazık hmde cok yazık. bız bosuna gıdıyoruz maclara bosuna gırtlagımızı yırtıyoruz herseyı bosuna yapıyormusuz.. kendı taraftarmız bıle bunu soyluyorsa bana fb savunuyorsa dıyecek laf bulamıyorum... besıktas sezon basına ıı top oynamıyor bunu herkes bılıyor bıreysel olarak oyuncu kalıtemız sınırlı, takımda bır sergen yalcın bır ılhan veya pascal nouma yok.
sızın ovdugunuz fb cok mu ıyı top oynadı ıkı tane pozısyondan bska bır etkınlıgnı gordunuz muu ? senın ovdugun fb bu kadar ıse benım kotu besıktasım ııı olsa ne olurdu, fb kac koner kullandı fb kac kanat akını yaptı, gelıp bana fbyi ovme abı cırkeflıkten bska hıc bısey yapmadıı. hakem sayesınde de macı aldıı. ben BESIKTASLIYIM asla FB yı de TEBRIK ETMEM,,, dıyecek cok sozum var , buyugumsun saygıda kusur edemem onun ıcın bıraz da anlayıslı olun .. ıkı de bır aynı cumlelerı tekrarlanmayınız ne demek bır kac HOLIGAN??? ben ustume alıyorum evet HOLIGANIMMM