![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aslında o rakam 75000 değil.82500 kişi diye biliyorum. ya kardeş sorun para başka bişi değil..yine KSK bizden daha ii durumda..Göztepenin şimdiki yaş ortalaması 18 ve o çocuklara bile para veremiyor...vestel gibi o ayarda büyük firmaların desteği lazım..ya o kadar da potansiyel var izmirde..taraftarlarımız manisa yı 50 ye katlar..ama yatırım onlara yapılıyor..inşallah bu iki güzide klbümüzün süperligde maçlarını tekrardan görebiliriz
__________________ HAYATTA BEŞİKTAŞ | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #5 | |||
![]()
![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Biz 3 arkadaş gitcez biri de istanbul bahçelievlerden gelcek.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Maç zor olacak biliyoruz tamam ama onlardan korktuğumuzu kim söylemiş bu kendine çok güvenen abimize onu merak ediyorum.İçimizde D.Bükreş'ten korkan varsa söylesin arkadaşlar.Var mı korkan D.Bükreş'ten?Ama bence de böyle yorumalr bizi daha çok hırslandırır.Beşiktaş'ı Bükreş te tanır.Problem değil bizim için.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |