![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Ya adami biz gol atsin diye aldik, ha iyi oynayipta atiyor ha kötü oynayipta atiyor... Sonucta atiyormu evet atiyor isini gayet iyi yapiyor bence...
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ailton niye gitti o zaman
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | devre arası gidecek futbolcular arasında yer almalı ya bir tarafta ümit karan bir tarafta kezman bizde bobo 2 gol atınca millet seviniyo bobo vasatın üstünde değil kim ne derse desin
![]() |
![]() | #4 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() FORZA BOBO!!!
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ailton kaç yaşında bobo kaç yaşında ona dikkat etmek lazım. O yaşa o olgunluğa gelmiş bir oyuncudan üstün performans beklerim ama Bobo nun önünde çok uzun yıllar var Bobo gibi adam direk silinemez. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya bi ibrahim akına bu sabır ve şans verilmiyo ne hikmetse ve bu sene hiç bir yabancıdan verim alamıyoruz.bize bizi sırtlıcak adam lazım ailtonun gitmesini bende istedim ama yanında nobre gibi biri olsa hiç böyle olmazdı.
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ibrahim akın konusunda katılıyorum ama beşiktaşda forvetde kısıtlı oyuncu olduğu için Bobo nun daha fazla forma bulması normal. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Brezilya Milli takimina girer mi bilemem, ama ben cok kararsizim. Bir yandan yabanci bir futbolcunun ekstra kalitede olmasi lazim ki Bobo'da bu yok, diger yandan ara sira cok yetenekli oldugunu gosteriyor ve ilersi icin umit vaad ettigini gosteriyor. Ama boyle devam ederse kesinlikle hicbir yere gitmez!
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Bobo Bence Çok Yetenekli Mücadeleci Futbolcu... Ben Ona Herzaman Güveniyorum Oyuna Girdiğinde Çok Seviniyorum.. Beşiktaştaki En Sevdigim Futbolcular Arasında..Bu Akşamda 2 Gol Attı... Rize'dede Kritik Bi Gol Attı... Bence Çok Daha iyi Olcak... O Daha Çok Genç Destek Vermeliyiz Arkadaşlar... Unutmayalım ki O Bize Gecen Sene Ikinci Yarı Geldi ve Fenerin Anelka'sından Daha Cok Gol Attı... Neden Ona Sahip Çıkmıyoruz ???
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |