![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
Ama yine basa donuyorum.2-3 isim disinda kimi getirirsen getir gecis doneminde bazi sorunlar yasayacaktir.Mesela benim cok begendigim Magath Turkiyeye gelirse ilk 4 ay futbolcular ayaklarini oynatamaz.Cunku muhtemelen hicbiri Magatin yaptiracagi antremanlara ilk etapta uyum saglayamayacaktir. Mesela Benitez.Hucumda baslayan alan paylasimini,duran toplarda yaptirdigi alan savunmasini bizim futbolculara ogretene kadar kovulacaktir. Mesela Vangaal sahayi 23 parcaya bolup taktik anlatmasini bizim futbolcularin kafasi ilk donemler almayacaktir. Turk hocalarin bahsini bile acmak istemiyorum. Maalesef sartlara aninda uyum gosterecek hocalar 2-3 tane.Bunlardan benim bildiklerim Morinho ve Luce.E onlarda gelmeyecegine gore her hocayla belli gecis sureleri yasayacaz demektir.
__________________ YETER!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Schuster'in bu maçta Yusuf'tan yararlanmasını beklerdim, hele de önemli eksikler varken kadroda. Ama o tercih etmedi Yusuf'u, oyunun ilerleyen dakikalarında bile, buna şaşırdım açıkçası, maça Fink-Ernst-Necip üçlüsüyle başlamasına daha çok şaşırdım. Fink'i kafasında madem bitirmiş hoca, bu maçtada oynatmasaydı, eksikler olabilir, ama ne bilim Fink'in yerine Onur oynasaydı, yine yenilebilirdik belki ama en azından Onurumuzla yenildik derdik, Fink'le değil!..Başka bir alternatifte Necip-Ernst ikilisinin önünde Tabata'yı kullanıp, ilerde de Bobo-Holosk-Nobre üçlüsünü kullanmak olabilirdi. Ama Schuster bunları tercih etmedi, denize düşen yılana sarılır hesabı Fink'e sarıldı, bu da maalesef tutmadı ve çok önemli bir 3 puanı daha kendi evimizde bıraktık.Ts maçına eyvallah dedik, ama bu maç için aynısı olmaz, bu kaybı çok ararız ilerde. Dünkü maçı kaybetmemize rağmen artılarımız vardı, bu da maçı ne olursa olsun bırakmamamız, 10 kişiyle de olsa golü aramamızdı, geçte olsa bulduk Ernst'le, sonrasında beraberlik golünü attık, ama hakem golü ofsayt diye iptal etti, adaletli olunsaydı Manisa'nın ofsayttan verilen golünden sonra bu golde verilir maç 3-3 biterdi belki, ama 3-3'te de ruh halim halim aynı olurdu, hüzünlü!.. Bide son olarak, Schuster'in artık Cenk'e güvenmesinin vakti geldiğini düşünüyorum, Hakan iyi kaleci oalbilir, ama kabul edelimki kaleci şansı hiç yok, Cenk'te bu var, en az da Hakan kadar iyi kaleci, kaleyi devralması lazım bence... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |