![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ""Schusterin sistemi cok güzel ama elindeki kadro yetersiz, sabretmeliyiz " denmis kisacasi yazilanlarda. Böyle bi mantik var mi abi. Madem oyuncular sistemine uymuyor o zaman sistemi oyunculara uyduracaksin. Ben 48 beden takim elbiseyi cok begeniyorum ama bedenim 42. Elbise üstüme bol geliyor. Ya sabredip kilo almayi bekleyecegim ya da gidip 42 bedenini alacagim. Sabretmeyle kilo alinmayacagina ve sabretmeyle bazi kazmalarin adam olmayacagina göre, sistem eldeki oyunculara göre degisir. Rotasyon sisteme uygulanir. Schuster de gördügüm tek sistem, sistemli bi sekilde ayni gollerden yiyip duruyoruz hepsi o.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
Ben Turk Hocalarla bu isin gidecegine inanmiyorum.Gelecek yabanci hocalarda belli bir sisteme takintili hocalardan olacak tahminen.Yeni geleninde benzer seyler yapacagini dusunuyorum.Onun icinde filmi basa saricaz.Ya 6 senedir ayni film. Sabredilecek hoca var,edilmeyecek hoca var.Schuster de oyle cok ahim sahim bir adam degil.Elindeki malzemeye bakmaksizin gittigi her takimda ayni sistemi uyguluyor.Ancak oynattigi sistem birkac takviyeyle bize uyacak bir sistem.Benim sabir dememin sebebi o. Eger Luce gelecekse,sabir falan demem.
__________________ YETER!!! Konu alleenje tarafından (26-10-2010 Saat 22:55 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Konu dartheagle tarafından (26-10-2010 Saat 22:55 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Beşiktaş ın oynaması gereken sistem savunmayı ilerde kurarak savunmada 4-3-2-1 hücumda 4-1-3-2 ye dönen sistemdir. Bu sistemde açıkta oynayan tabata bile 7 asist yaparak yıldızlaşabilmiştir. Bu anlayışın gerçekleşmesi için de elimizde ayağında top tutup takımı hücumda çoğalmasını sağlayabilen kontralara maruz bırakmadan top çevirmemizi sağlayabilen tek adam da Queresma dır. Queresmasız yakın zamanda güzel futbol da başarı da beklemeyin. Devre arasından sonra transfer yapılırsa ilerisi için yorum yaparız. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||