![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
Perde arkası... Beşiktaş yönetim kurulu, Sakarayaspor maçı sonrası durum değerlendirmesi yaptı. Teknik direktör Tigana istifasını isteyenlere mesaj gönderdi. işte perde arkasınada yaşananlar; ![]() Beşiktaş yönetim kurulu Sakaryaspor maçı sonrası durum değerelendirmesi yaptı. Bazı yöneticilerin teknik direktör Tigana ile yolların ayrılması konusunda görüş bildirdiği öğrenildi. Taraftarın tepkisinde haklı olduğunuv urgulayan Başkan Demirören'in ise, "Taraftar fedekarlık yapıp maçalara geliyor. Biz de bu sezon dünya yıldızlarını takımda topladık. Takımın bu durumu her taraftar gibi bizi de üzüyor" dediği öğrenildi. Bu arada Sakaryasopr maçı sonrası eleştirilerin ilgi odağı teknik direktör Tigana ise yönetime mesaj gönderdi. Tigana'nın yakın dostları aracılığıyla "Sakaryaspor maçında istenilmeyen sonuçlar aldık ama ben bu takımın geleceğinden ümitliyim. Medya bana savaş açtı ve taraftarı da kışkıttılar. Ben de artık futbol düşünmek istemiyorum, kendime daha fazla vakit ayırmak istiyorum. Ama beni göndermek istiyorlarsa 1.5 yıllık tazminatı almadan gitmem" dediği öğrenildi. Fransız teknik adamın yardımcılarının tazminatıyla birlikte yaklaşık 5.5 milyon euroyu bulan tazminatı olduğu belirtildi.
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |