![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tigana .. tüccar bir fransız MAL'ıdır.. fransız mallarını da protesto ediyoruz.. sahi bu mal hala ne diye duruyor buralarda.. Onu kim getirdiyse.. kim kakaladı ise bize.. o versin tazminatını. İşte sırf bu nedenle bile "yönetim istifaaaa..!!" Sen bu çürük fransız malını bize kakalayacaksın... tazminatı da akıllara zarar bir para olacak.. ve sen de bunu bizlere ödeteceksin..!!??? var mı lan böyle bir üçkağıt..? demirören efendi kendi şirketlerine adam alırken böyle mi davranıyor..? tabi burası alibaba çiftliği ona göre.. nasılsa hesap soran da yok.. Defol git tigana..!! | ||
![]() |
|
![]() | #22 | |||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | |||
![]() |
![]() | #24 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Tiganaya eger okadar para harciyorsa yönetim , ona sözünü gecirebilmeli eger diyelim geciremiyor istifa etsin ozaman... Verelim Parasini aylik olarak bizim teknik kadromuzda kalsin alt yapida yararli olur parasini tikir tikir alsin nasil Fatih Terimede aynisini yapmisti milan...
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | defolsun gitsin ona wereceğimiz parayı o warken zaten kaybedicez alsın gitsin ya,yönetim baştan yanlış yaptı anlaşmayı!!!
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | YA ARKADAŞIM HAKARETE VARAN KELİMELER KULLANMAYIN LÜTFEN DEFOLSUN GİTSİN FALAN NE DEMEK YA ELEŞTİRİDE BİR YERE KADAR ARTIK
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya öfff bea çocuk bile bunun yalan haber olduğunu anlar BJK düşmanı medyayı hala tanıyamadıysanız ne diyeyim size. İnanın Yıldırım Demirören böyle bir şey olsa cebinden tazminatını öder ve Tiganayı gönderir ama o Tiganayla konuşmalarında ona olan inancını hala yitirmiş deil bence. Gazetelere bu kadar inancaksanız hiç okumayın daha iyi derim. | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |