![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yahu böyle habermi olur böyle saçmalıkmı olur bir kere kaynak nedir eğer bi kaynak varsa neredn duymuşlar bunu eğer böyle bişey varsa yönetim salakmı bunu basına sızdırsın sizde burda kolpa haber üzerine yorum yapın medya hepimizle dalga geçiyor adamlar istediklerini yolluyor istediklerini getiriyor niye yalan haber üzerine bu kadar tartışıp kamu oyu oluşturuyoruzda ondan....
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | kışkırtmak için yazılıyor bunlar adam demedimi beni kovmalarına gerek yok söylesinle tazminatsız giderim diye
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | tabikide adamin hakki parasi ama bir seyi hak etmek lazim | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yAAA kelime editlenmiştir ARTIK KOCA BESİKTASIN TEKNİKDİREKTÖRÜ BÖLE BİŞİ SÖLİCEK Kİ BU İMKANSIZ HADİ SAYET SÖLEDİ DİYELİM BUNU SİZ NERDEN BİLİOSNZ ALINAN DUYUMA GÖREYMİŞ YETER ARTIK RAHAT BIRAKIN BESİKTASI KOLPA BASIN!!! Konu GoD of WaR tarafından (31-10-2006 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |