![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #101 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
|
![]() | #102 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ya bu takımın teknik direktörü jean tiganaysa kimse ona ne küfür etsin nede hakaret etsin tamam eleştiri olur ama nedir bu kardeşim sonuçta BEŞİKTAŞIMIZIN TEKNİK DİREKTÖRÜ hakaret etmeyin tekrara söylüyorum inadına forza tigana
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #103 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Evet saygi duyulmasi lazim o su anda Teknik Direkörümüz, insallah bir ders cikarmistir bu yasananlardan ve kendisini degistir yoksa bir dakika daha durmasin gitsin o cok istedigi Fulhama...
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | ||
![]() |
![]() | #104 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Kardeşim Çok Güzel Yazmışsında.. Bizim Anlamadıgımız Ne Biliyormusun... Madem Tigana Bu Kadar İyi Bi T.Direktör.. Neden Oyuncuları Kendi Mevkiilerinde Oynatmıyor ?? Bak 11 Hafta Oldu Daha Kimi Nerde Oynatacagına Tam Karar Veremedi.. Bi Hafta Biri Bi Yerde Biri Bi Yerde Oynuyor.. Biz Neden Durup Dururken Tigana'ya Karşı Çephe Alalım.. Takım Neden Gol Atamıyor.. Ya Bi Yerde Bi Yanlışlık Bi Hata Var.. Bunları Tigana'ya Söylesende Anlamıyor... Yada Inat Oldugundan Anlamak IStemiyor.. Biz Bıktık 3 Senedir Ligin Baslangıcında Havlu Atmaktan.. Bu Taraftar Artık Başarıya Hasret Kaldı.. Yazık Değilmi Binlerce Insan Beşiktaşımız Icin Maçlara Gelip O Kadar Para Harcayıp Son Ses Bagrıyorlar... Bütün Hersey Tamam Neden Basarı Yok.. Neden Hep Puan Kaybediyoruz.. O Kadar Para Harcandı O Kadar Futbolcu Alındı... Bütün Bunların Çözülebilmesi Icin Ne Yapılmalı.. ?? Sabredilmelimi ?? 3 Senedir Sabrediyoruz.. O Haftalardır Susan Çarşının Bile Sabrı Taştı.. Artık Hicbirseye Tahammülümüz Kalmadı.. Ya Yenecekler Yada Yenecekler.. Başarısızlık Sadece Yönetimin Tigananın ve Bazı Futbolcuların Beşiktaştaki Sonlar Olur.!!!
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() |
![]() | #105 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya bizim takıma beşiktaş ta oynamanın önemini biri söylemeli.sinan engin yaptı şampiyon olduk.sinan gitti 3.lükten yukarı çıkamadık.taraftar bu takımın yanında olmasaydı 20bin kombine almazdı.lütfen.bizide anlayın.ben maç bitsede gitsek havasında olan futbolcu istemiyorum.sen beşiktaşsın karakartalsın.saldıracaksın.oynayacaksın.yenilsen bile alkışlanacaksın.sakaryada ilk kaleyi bulan şut 60. dk.da ricodan geldi.e ayıptır... | ||
![]() |
![]() | #107 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Saçma sapan slogan üretmeyin . sizler mazoşits duygularmı taşıyosunuz. Mutluluk duyduğunda neşe artar ,dayanma ve var olma güçü artar. Sıkıntılar sürekli olduğunda insanların dayanma gücü azalır.Ruhsal ve fiziksel çöküş başlar. Ben tuttuğum takımla övünmek ve rakiplerimizi başarılarımızla kıskandırmak isterim.Başkalarının yanında ezilmiş süklüm püklüm olmuş bir takım taraftarı olarak bulunmak istemem. Bu takım tigana yönetiminde zevk vermemektedir.Başarıda gelmemektedir. HAYATTAN AC I ÇEKECEĞİNE ZEVK ALMAYA BAK. | ||
![]() |
![]() | #108 | ||
Guest
| dilinize dolamışsınız eleştiri olur küfür olmasın cart curt burda kim küfür etti biz eleştiriyoruz..siz eleştirmemeize karşı çıkıyorsunuz bana göre de saçma sapan savunma yapıyorsunuz..böyle yok küfür etmeyin falan neye oynuyorsunuz anlamadım...şuan kimse burda tiganaya küfür etmedi...inadına tigana diyen taraftar bile istifaya çağırdı anlamıyorum burda bu durum neden...herneyse tiganaya eleştirilerde herkez sonuna kadar haklı..haksız olduklarını gösteren bişey söyle ki heee öyleydi diyelim.... | ||
![]() | #109 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #110 | ||
Guest
| vallahi adaşım bu yorumu duyunca çıldırmaya başlıyorum artık..yok küfür etmeyin hakaret etmeyin falan filan...ne bu böyle yaa..burda şimdi kim tiganaya küfür etmiş..ne bu sosyal mesaj verme çabaları..arkadaşlar çok kültürlü diğerleri bundan eksik mi kalıyor böyle mesaj yolluyorlar...yani banlanırlardı %100 gerkesiz mesaj neye oynanıyor ben anlamadım... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |