![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #81 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Şunu da söyleyeyim çek git demek ile defol git demek arasında çok büyük bir fark yoktur,insanlar burda ne terbiyesizlik yapıyor,ne küstahlık,ne de saygısızlık...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
|
![]() | #82 | |||
![]()
![]() |
![]() | #83 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Allah allah ben desteğimi böyle veriyorum sürgün kardeim böyle veriyor,sen de tigananın arkasında durarak (kanımca zarar vermeye devam ederek) ver..Durmadan insanların takımını sevmme konuları hakkında yorum yapmayınb ya,herşey bitti moda deyim sevinmelk için sevmedik geri döndü,bu kadar sorun içinde beşiktaşlıların beşiktaşlılıklarını sorguluyorsunuz..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #84 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | liderle aramızda bir farkın olmmaması bizim iyi olmamızdan kaynaklanmıyor,onların geçen seneye göre kötü olmalarından kaynaklanmakta,yani böyle küçük şeylerle kendimizi avutmamak alzım,çünkü oynadıkları topu biraz düzelttiklerinde aradaki fark yine klapanmayacak fark oklabilir..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #85 | |||
![]() |
![]() | #86 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Arkadaslar bu tartismalardan sIkIldIm ya bosu bosuna birbirimizi kiriyoruz, herkes kendince hakli, sonucta hepimiz BESIKTASIN basarisini istiyoruz, ha tigana gitmis ha gitmemis, ha tigananin arkasinda ha yönetimin ha oyuncularin, BIZ HEPIMIZ BU BÜYÜK TAKIMIN TARAFTARLARIYIZ bize BESIKTASIMIZI DESTEKLEMEK YAKISIR....
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() |
![]() | #87 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #88 | |||
![]() |
![]() | #89 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
++++iste bu be, böyle olmali, saygi duyulmali nasil destekledikelri....
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |