![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yeterli pozisyona giremiyoruz.girdiğimiz pozisyonlarda son vuruslardaki eksikliğimiz ön plana çıkıyor. bu arada istatistikler bu kadar önemliyse bobo nun istatistikleride olumlu çıkıyor. geldiğinden su ana kadar takımda en çok gol atan oyucu sizin futbolcu sıfatına koymadıgınız bobo ne yazıkki.!! | ||
| |
| | #2 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nasıl ki en az golü yiyen takım olmamız,runjenin iyi kaleci olduğunu göstermiyorsa,en az gol atan takımlardan biri olmamız da forvet hattının kalitesiz olduğunu göstermiyor bence,pozisyon hazırlayamıyoruz ki,ilk pozisyonumuz dakika 60 da falan geliyor | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | FORVET DURURKEN DEFANSTAN GÖKHAN ZAN gelip gol atıyorsa bu forvet beş para etmez demektir. en iyisi nobre hiç olmazsa o koşuyor, sakatlanınca maçtan çıktım diye ağlıyor. peki ya diğerleri. "herkez görevini yapsın yeter" | ||
| |
| | #6 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kalecimiz harikalar yaratıyor,defansımız mükemmel,orta sahamız top cambazı da forvetimiz mi kötü,tigana bu takımı ortalama oyunculardan kurulu bir takım yaptı,tazminatını da alıp gidecek ve biz yine eli boş bakınıcaz | ||
| |
| | #9 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bende aynı şeyi düşünüyorum bu takımda iyi iş yapardı | ||
| |
| | #10 | ||
| Guest
| orda tigana'yı körü körüne desteklememizin ve ona çok güvenmemizin cezasını çektik...ailton bu takımda şuan güzel işler yapardı..en azından adamın son vuruşlarına mükemmel diyebiliriz..biz de son vuruşlarımızda problem çekiyoruz..ailton ilaç olurdu... | ||
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |