![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | hiç sanmıyorum kardeşim ya sezona başlarken sinan engin bile dedi çok sık sakatlanan bir adam sen nasıl yabancı defans almadan sezona başlarsın diye sonuna kadar katılıyorum.gökhan futbol olarak mükemmel
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Abi adam sakat sakat oynuyo ondan gidiyo hep.Hiç profesyonel değil ki.GSaray maçında da oynasaydı belki Baki o penaltıyı yapmayacaktı.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Bugün gene iğneyle oynayacakmış ama Antalya maçında gene yok olacak.Önemli değil.Artık M.Doğan'ı devre arasına kadar hazırlamaları lazım.Olmucak böyle Zanla.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | mühim olan hakemin bitiş düdüğüne kadar hatasız oynamasıydı. Onun salaklığı yüzünden kazanabileceğimiz en az 1 puan ,belkide gruptan çıkma şansımız kaçtı. 3 kerede arkasına adam kaçırdı. biri gol oldu ,birini adam kaçırdı, diğeri ise penaltı . bu nasıl iyi oynamak . | ||
![]() |
![]() | #40 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
oncelıkle dunyanın en ıyı savunma adamları bıle adam kacırır g.zan kacırmıs ne olacak.g.zan butun mutavazılıgı ıle sakat sakat cok mac oynadı attıgı krıtık gollerle rıconun delgadonun yapamadıgını tek basına kendı yaptı takıma 9 puan kazandırdı. sımdı cıkıpta gzanı elestırmek bıze yakısmaz.ayrıca penaltı pozısyonuda adam kendını taktırıyor bana gore penaltı degıl.bıraz elestırırken kımın ne yaptıgını ıyı analız etmek gerekır. | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |