![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Dostum her zaman ki senaryo bu işte.Aynı filmi Del Bosqeue ve Rıza'da da izledik.Sadece şu an pabuç biraz daha pahalı.Yani tazminat..
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bizide böldüler ve bizide gaza getirdiler. medya işini yine yapıyor febe maçı son şansmış. arkadaşlar medyanın oyununa gelmeyin neden son şans olsun onlar yazıyor bizde onların söylediklerine inanıyoruz. biz bu takıma ne olursa olsun sahip çıkmalıyız. bu sene kan kussak kızılcık şerbeti içtik diyip takımımızı bu akbabalara yem etmeyeceğiz sahip çıkacağız.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Takimina, Futbolcusuna,taraftarina Ve YÖnetİmİne KÜfreden, Ona İnanmayan Adam BeŞİktaŞli Midir? BeŞİktaŞin DeĞerlerİnİ Korumak, Takima Sahİp Çikmak Yerİne Dedİkodu Yapmak, Onun Bunun Gazina Gelerek İdam Sehpalari Çekmek Yakilir Mi BÜyÜk BeŞİktaŞ Taraftarina!!! Herkes Kendİne Gelmelİ Ve Herkes Haddİnİ Bİlmelİ!!! Uyannnninnn Leeeeeeennnnnn | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Hep zaten iş geçtikten sonra bir şeyler oluyor bakın trabzon ne yaptı bizim maçtan önce hoca değiştirdi takımı bilen birine emanet ettile geldiler bizi yendiler şimdi fenere yenilirsek bence berabere kalmak bile bizim için zarar ne olacak fark azalmayacak ve gese bizi geçeçek bence geç kalındı dua edelim tigana beni şaşırtsın bu maçtan galip ayrılalım
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |