![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kleberson a geçmiş olsun ama ben sene basından beri pek Klebersonda bir varlık göremiyodum.Son Ankaragücü macından Bobo sakatlandıgı için Gökhan oynadı ve golunu attı.Sakatlana nKoray yerine Giren Ali tandogan ise golun ortasını yaptı umarım Fahri Kleberson daha iyi bir performans gosterir | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hem de çok arayacağız, onu ağır şekilde eleştirenler eksikliğini hissedecekler... | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Beşiktaş'ta Kleberson'dan kötü haber!.. Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımı ile yapılan UEFA Kupası 1. Tur rövanş maçında omzu çıkan Siyah-Beyazlı ekibin Brezilyalı futbolcusu Kleberson'un, 5 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı!.. Sofya'da dün oynanan karşılaşmada sağ omzu çıkan Kleberson'un bugün MR'ı çekildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Brezilyalı futbolcuya genel anestezi uygulandığını ve omzunun yerine konduğunu belirterek, "Bağ hasarı var. Kleberson 5 hafta futbol oynayamayacak" dedi. | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ayni Antalyaspor macinin ilk yarisindaki gibi degil mi? Ileriye dogru durust bir top gitmedi ve 3 tane basit gol yedik. Insanlarin beyninde sanki cok kosuna savasinca iyi bir onlibero olunuyormus gibi birsey var ama bu yanlis. Fahri mucadele olarak kotu degil, ama teknik ve ongoru olarak cok zayif, Kleberson'un su an ceyregi bile olamaz....
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |