Alıntı: FuLL_MaNiAc´isimli üyeden Alıntı
yaw millet tamamen saçmalamışsınız bu takımı ne irandaki mustafa denizli kurtarır nede samat aybaba yok ertuğurul sağlammış yok ersun yanalmış saçmalamayın adam gbi bi teknik adam gelsin hırslı teknikli işi bilen hoca gelsin irandaki denizli türkiyedeki kaliteli futbolu bu takıma oynatamaz ayrıca samet aybaba iyi bi hoca olsaydı şu an iyi takımın başında olurdu...ertuğrul sağlam ise avrupa da bjkyi yönetemez zaten bu isimlerden tek ersun yanal gözüme girıodu onunda geçen sezonki vestelmanısasına baktığımızda tiganadan farkı yok bu sezeon kendş takımının kurduu için kendi sistemini oturttu odan öle iyi ilerliyor bize böyle hocalar yaramaz ama ben hep yerli hoca istemişimdir futbolcuyla daha iyi konuşur fakat bu ülkede yerli hocalar büyük takımları en fazla 1 sezon yönetıo bize kalıcı adam gibi hoca lazım yayırtıcı liglerde(ispanya italya vs) görev yapmış hoca lazım defans oyunatan hoca istemem ben bizde delgado ve rico var bunlar ofans futboluı sever böyle 1 gol attıktan sonra geri çekilirsen defans yaparsan hiç biyere gelemessin avrupada böyle oynayanlara bunlar hiç mi avrupa yapmamış derler lig heyecanını bilen yaşamış hoca lazım bize her zamn yanında mutlaka bomba taktiği olan kritik maçlarda bu taktiği kullanan bi hoca olsa süper olur ve bölesi avrupada çoook!... | sezonun ortasında ne türkiyeyi bilen, ne türk futbolunu bilen bir yabancı getirelim he.Merak ettim kimi düşünüyorsun??Capelloyu getirelim istersen...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... |