![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
B Leverkussen Brugge BESIKTAS Dinamo Bukres Totenham Hotspur A Auxerre Glasgow Rangers Partizan B. Livorno M.Haifa C Sevillia AZ Slovan Liberec Grasshopers Braga D Parma Lens Heerenveen Osasuna Odense E Feyenoord Basel Wisla Krakow Blackburn R Nancy F Ajax Prag S Espanyol A Wien Z Warengem G Panatinaikos PSG Rapid Bukres Hapoel T Aviv Mlada B F Newcastle U Celta de Vigo Palermo EZIKBAHCE E Frankfurt
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
![]() |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | o kadar kolay degil Besiktasin oynadigi oyun ortada cska macini son anada uzatmalarda alindi Grup olunca Fb nin isi daha zor ama futbol bu | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Bakın grup bize zor ama diğerlerine de zor. BBC SPORT'un başlığına bakın yeter. Totnem ve newcastle ın çok zor gruba düştüklerini söylüyor. Esasen bizim şanssızlığımız son torbadan tothenkamın çıkması. Ama belki de bu şans olur. Son iki sezondur kolay rakipler geliyo da ne oluyo. Konsantrasyon bozukluğu ile bişey yapamıyoz. Bu sefer iyi konsantre olup çıkarız inşallah. 1- Eğer defans düzelmezse.. Bu gruptan çıkamayız 2- Ama defans ve rico-delgado düzelirse birinci oluruz. İçimden bi ses bu gruptan büyük başarı ile çıkacağımızı söylüyor. İnşallah öyle olur zira bu takımları yenersek üst turlarda o gazla daha iyi şeyler yapabiliriz.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
BEN DİĞER GRUPLARA BAKTIĞIMIZDA SANŞIMIZIN YÜKSEK OLDUĞUNU DÜSÜNÜYORUM BENCE ÇEKİLEBİLECEK EN İYİ KURAYI ÇEKTİK BEŞİKTAŞIMIZ BU SENE İNŞ. AVRUPADA BÜYÜK İŞLER BAŞARACAK!!! BU ARADA EZİKBAHÇE'NİN - KAÇ AVERAJLA GRUBU TAMAMLICAĞINI MERAK EDİYORUMM ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Normal şartlarda Bu turu rahat geçmemiz gerektiğini düşünüyorum ... Ve geçeceğiz de inş.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |