![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
sevmiyorum onu sevmeyecegimde | |||
![]() |
![]() | #13 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | haklısın valla ya..Tiganayı eleştiren Beşiktaşlı değilmiş gibi bi hava estiriliyor..o destekleyenleri ben 3-4 hafta sonra rakiplerle farklar iyice açıldıktan sonra görürüm tabi inşallah olmaz ama görünen köy de kılavuz istemez..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #15 | |||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Tiganayi Uefa Gruplarinda Gorecegiz | |||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bırakın abicim bu yalanları anlı şanlı tarihimizde bir kere bile şike yapmadık yaptırmadık biz eziklerden farklıyız alnımızın akıyla yeneriz ve yeniliriz kimseye de pabuç bırakmayız BEŞİKTAŞlıyız....
__________________ Rodrigo TELLO gitmesin.... | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
Guest
| arkadaş avatarını kaldırmadı kaldırdılar..markus ve adelaar aynen dediğiniz gibi oldu Tigana'yı eleştirenler beşiktaşlı değil gibi lanse edilmeye başlandı...arkadaşımız küfür etmedi hakaret etmedi forum kurallarını aşmadı avatarında...kimseye birilerini zorla sevdirmek zorunda değiliz..herkezinde düşüncelerine saygı duymak lazım..forum kurallarına yeni bir paragraf eklemek lazım...Tigana'yı eleştirmek kesinlikle yasaktır diye... | ||
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | besiktas o sezon dusme hattindaki cogu takimlara yenildi bursalilar besiktasa satasarak gundeme gelmek niyetindeler BU ARADA YENI AVATAR NASIL | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |