![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
|
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | nasıl ya sen ne demek istiyorsun anlamadım.adam beşiktaş teknik direktörünün fotosu üzerine çarpı koyuyor bunda ne var diyorsun.hakaretten anladığın illa anasına sövmek mi demek yani.bahsedilen kişi beşiktaşın td si.haberin yok herhalde. ve öyle bir td ki,geçen seneki kadrodaki bütün papazları yollamış,yerlerine en aşağı 5 yılımızı garanti altına alacak bir kadro kurmuş bir td bu.hani bu kadroya tölerans tanınacaktı.ilk sene oturması beklenecek daha sonrasında ise kalıcı başarılara ulaşılacaktı.hemen birkaç yenilgiyle kalkın ayağa. ne kadar çabuk gaza geliyorsunuz.fenerli medya yazıyor siz de hemen ayak uyduruyorsunuz resmen. şu an tigana gitse kim gelecek.ya da başka biri gelse daha mı iyi olacak.adam tüm eziyetlerini çekti neredeyse artık kaymagını yemeye sıra geldıgınde adama güle güle mi diyeceksiniz.bosque ye ve de rıza ya güle güle dedik de ne oldu.ne geçti elimize.gelen gideni her zaman aratır.sabredin ama fenerli medyanında gazına gelmeyin. beşiktaş sevgisi böyle gösterilmez...
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bursaspor ve taraftarlarından nefret ediyorum hafta sonu bile ezikleri tuttum gündeme gelmek için ne yapacaklar ÇARŞI ile uğraşacaklar olay bu kadar basit. (Bir avatar için ortamı germenin anlamı yok hoş değildi kalktı konu kapansın bence)
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya ne Texas'ı yaa Allahaşkına.Kim sallar Bursa'yı.Başlık açıp da şu gereksiz kulübün gereksiz taraftarlarını mutlu etmenin manası yok.Silinsin bence..
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | teksas kim ya çapulcular topluluğu.... Duysun Alem Böyle Aşkı....Bu Alemde Kral çArşı....
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |