![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
kusura kimse bakmasın, ben onların bu saatten sonra faydalı olacağına inanmıyorum. yönetimi kongre değiştirir - bizler değil, tigana'yı ise kim değiştirirse değiştirsin. kusura bakma, tigana'nın Rico kompleksini çekemem (erman toroğluyla olan konumasını lütfen hatırla, kompleksden ne kastetiğim orada) bu saatten sonra. Ayrıca tigana'nın küme düşme adayına karşı oyunu kendi alanında kabul etmesini de çekemem. kendisi dururken futbolcuları suçlamasını çekemem artık. "altyapılarının olmadığını bilmiyodum" demesini çekemem artık. Runje'sini çekemem artık. Baki'yi solda, İbrahim Toraman'ı sağ bekte, Serdar'ı ön liberoda oynatmasını çekemem artık... daha bi sürü saçmalıkları, aç bak maç topiclerini, TS maçına bak, GS maçına bak, Ankara maçına bak 2 hafta önceki.... Ben istiyorum ki Beşiktaşım önüne geleni ezsin, darmadağan etsin her maç. Bunu da iyi oynayarak yapsın. Görmüyormusun, bu lig'deki en ezici kadro bizde, yani bu güç var bizde aslında. Sizler benim gibi, yani en iyi kadroya sahip olduğumuzu mu düşünüyorsunuz? O zaman neden ezik oynuyoruz maçlarda????????? %100 eminim ki sen de herkes de önümüze geleni ezerek yenmek istiyor, bu yüzden görüşlerimizi belirtiyoruz. tabii ki farklı düşünceler de çıkıyor, normaldir. Elbette ki sahip olduğumuz değerleri eleştirdiğimiz kadar korumalıyız da, tigana bizim bir değerimizdir, yönetimimiz bizim için değerdir. Bunları eleştirdiğimiz kadar sahip de çıkalım. Ancak! En büyük değer Beşiktaşımızdır! Sonuç olarak, tigana inatlarından vazgeçmeyecek ise derhal gönderilsin! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |