![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Artık dayanamicam ve patlayacağım.Çok komiksin sayın başkan. Biz zaten hep dimdik durduk .Sen geldiğinden beri de duruyoruz.20 yıla yakın süredir takip ediyorum, benim hatırladığım hiçbir dönemde takımın bu kadar kredisi olmadı.Bu taraftar Gaziantep maçında 4-0 yenik durumdayken gırtlağı kanayana kadar bağırdı Del Bosque zamanlarında.Dimdik duralım muabbetini bizlere yapacağına önce kendin uygula.Biz Del Bosque den memnunuz,ne olursa olsun arkasına duracağız lafını söyleyip de 2 gün sonra kovan bizdik çünkü di mi sayın başkan ?Aynı şeyi Rıza Çalımbay'a da biz yaptık çünkü. Bu yönetimin herşeye bir kılıf aramasından ,biz hata yapmadık çevredekiler bizi yıpratmak istiyor geyiklerinden, sanki arkasında durmuyormuşuz gibi sürekli taraftara çağrılar yapmasından,bir şey söyleyip 2 gün içinde başka uygulamalar yapmasından,kulüp içerisindeki bazı insanları suçlayıp bir kere bile isim vermemesinden,elin yabancı teknik direktörlerine bilmem kaç milyon euro tazminat ödemesinden,ligde 30 puan fark yiyip kıçıkırık kupaları alınca başarılıyız biz denmesinden ve daha sayamadığım bir çok basiretsizlikten,dirayetsizlikten,ne yaptığını bilmemesinden bıktım usandım artık.Birşeye de bahane bulmayın.Bir kere de hata sizde olsun.Eğer takımın ve teknik heyet'in arkasında durulması gerekiyorsa duracak olan sensin sayın başkan,biz zaten duruyoruz. Sizleri bilemiyorum ama artık bu tip beyanatlara gülecek bir organ bulamıyorum.Şimdi bazı arkadaşlar doğru dürüst okumadan tepki verirler.Onlar için şunu da ekleyeyim.Ben teknik heyetin arkasında duralım ya da durmayalım çağrısı yapmaya çalışmıyorum.Benim derdim yönetimle.Bu yönetim gitmeden kalıcı başarılar yakalayabileceğimize de inanmıyorum.Tigana kalsın mı gitsin mi vs vs konuları tartışılır ama ilk gitmesi gereken bu yönetimdir.Bir kulüp en fazla bu kadar geriye götürülebilirdi. Ben kendi adıma TERLERİNİ AKITTIKLARI SÜRECE takımın arkasında dururum.Takım küme de düşse dururum.Ama bu yönetimin arkasında değilim,olmayacağım da.Bakalım başkan sen ne kadar duracaksın bu takımın ve teknik heyetin arkasında.Merakla bekliyorum.Bir kere de yanıltın beni de dediğinizin arkasında durun...
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Dik durmasına duracağız da takım boyna boynumuzu büküyor tek üzüntümüz o acilen toparlanması lazım takımın.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence futbolcuların kalitesi iyi ama alınan kötü sonuçlardan dolayı demoralize olmuş durumdalar eğer arka arkaya iyi oyunla net galibiyetler alırsak belki takım içindeki kötü hava gider moral buluruz ...Artık demiroren fener in 100.yılında şampiyonuz geyiklerini bıraktı ben takıma 20 milyon $ verdim geyiklerine başladı ,sanıyorum oda koltuğunun sallandığının farkında Rakip takımların puan kaybetmesi aradaki olası farkın açılmasını engelledi ama 3 buyuk takımın teknık dırektorlerıne bakıldıgında begenılmeyen eric gerets gecen sene galatasarayı şampiyon yaptı o yuzden yonetım arkasında ,zico takıma yeni geldi futbolcuları ve ülkeyi tanıması için zamana ihtiyac var ve yonetım arkasında ama tıgana ne gecen sene takımı ıyı yerlerde bıraktı nede ulkeye yenı geldı takımıda diğer takımlara oranla sezonu daha erken actı hala doğru duzgun bir sistem oturtamadı banko her macta oynattığı oyuncu yok bır tek runje var onunda ne olduğu belli..tigana runjenın arkasındayım diyor YÖNETİM BAŞARISIZ TİGANANIN ARKASINDAYIM DERSE,TİGANANINDA RUNJENIN ARKASINDA OLMASI NORMAL
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yönetim elinden geleni yaptı bence bu sezon,kimse böylesine değişen bir takımdan şampiyonluk beklemiyordu,transferler geldikçe bir anda şampiyonluk havasına büründük,şu an için rakiplerimizin de kötü olması dolayısıyla bir şey kaybetmiş sayılmayız,hala şampiyonluğun en büyük adayıyız,sıfırdan uefaya başlıyoruz,umarım herşey güzel olur,yönetim de diğer başarılarının yanında futbolda başarıyı haketti | ||
![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
kusura kimse bakmasın, ben onların bu saatten sonra faydalı olacağına inanmıyorum. yönetimi kongre değiştirir - bizler değil, tigana'yı ise kim değiştirirse değiştirsin. kusura bakma, tigana'nın Rico kompleksini çekemem (erman toroğluyla olan konumasını lütfen hatırla, kompleksden ne kastetiğim orada) bu saatten sonra. Ayrıca tigana'nın küme düşme adayına karşı oyunu kendi alanında kabul etmesini de çekemem. kendisi dururken futbolcuları suçlamasını çekemem artık. "altyapılarının olmadığını bilmiyodum" demesini çekemem artık. Runje'sini çekemem artık. Baki'yi solda, İbrahim Toraman'ı sağ bekte, Serdar'ı ön liberoda oynatmasını çekemem artık... daha bi sürü saçmalıkları, aç bak maç topiclerini, TS maçına bak, GS maçına bak, Ankara maçına bak 2 hafta önceki.... Ben istiyorum ki Beşiktaşım önüne geleni ezsin, darmadağan etsin her maç. Bunu da iyi oynayarak yapsın. Görmüyormusun, bu lig'deki en ezici kadro bizde, yani bu güç var bizde aslında. Sizler benim gibi, yani en iyi kadroya sahip olduğumuzu mu düşünüyorsunuz? O zaman neden ezik oynuyoruz maçlarda????????? %100 eminim ki sen de herkes de önümüze geleni ezerek yenmek istiyor, bu yüzden görüşlerimizi belirtiyoruz. tabii ki farklı düşünceler de çıkıyor, normaldir. Elbette ki sahip olduğumuz değerleri eleştirdiğimiz kadar korumalıyız da, tigana bizim bir değerimizdir, yönetimimiz bizim için değerdir. Bunları eleştirdiğimiz kadar sahip de çıkalım. Ancak! En büyük değer Beşiktaşımızdır! Sonuç olarak, tigana inatlarından vazgeçmeyecek ise derhal gönderilsin! | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |