![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | sizde neden herşeyi tiganaya yıkma çabasındasınız... adamlar cırcır olsa tigana müsil ilacı koydu diceksiniz nerdeyse.!! herşey bir yana ayak kırılması dediğin gibi 40 yılda bir oluyor. temennim hiç olmaması. omuz çıkması da her hafta yasanan bir hadise değil. bu sezon hariç önceki sezonlarda kimin omuzunun çıktıgını gördünüz.?? bu sene ne varsa oluyor işte. bunun altında başka şeyler aramaya gerek yokki... geçmiş olsun Allah şifa versin deme erdemini göstermek varken, bilip bilmeden herşeyi, sevmiyosunuz diye o adama atmakta çok anlamsız be kardesim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #14 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | iyi anlatmıssın da, araştırılmalı derken ortada gizli kapaklı bişey mi var neyin araştırmasını yapıyoruz. milyonlarca kişinin gördüğü ve izlediği şanssız bir olay. gökhan zan 10 kere aynı şekilde düşse 9'unda sapa sağlam kalkar ama 10'da 1'lik bir ihtimali yaşadı. o zaman her hafta sakatlanan futboılcunun fizibilite sini çıkaralım. sakatlanmaların nedenini işin ehli leri çıkarsın,suçluyu kara tahtaya çıkaralım. böylelikle futbolcu sakatlanmalarınında önüne geçeriz. artık nasıl olcak bilmiyorum ama bundan sonra sakatlıkların ispatı yapılıp hesabı verilcek heralde,sizin düşüncenize göre... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | "Teknik ekip ve kondisyonerlerin vücudun üst kısmıyla ilgili çalışmalara önem vermeleri gerektiğini ifade eden Prof. Dr. Ergen, "Sezon öncesi kamplarında bel üstü bölümler de çok iyi çalıştırılmalı" ben bişey demiorm prof diyor,yani ben yapıcanız antreman programına şimdi....
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |