![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #42 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Takimin 4 onemli oyuncusu eksikse, sahada 2 futbolcu zaten sakat sakat oynuyorsa, buna ragmen bir takim 90 dakika boyunca rakibe tek pozisyon vermiyorsa ben takima yuklenmem. Ama maalesef o son saniyede yenilen gole bakiyor herkes ve ona gore yorum yapiyor. Su anda sabiri ve istikrari hakeden ve ihtiyaci olan bir takim varsa Besiktas'tir. Sezon basindan beri uzun sureli cezalar, arka arkaya gelen sakatliklar, kalabalik ve agir fikstur, sonucta ben puan kayiplarini normal karsiliyorum ve sabir ediyorum. Oyle istifa diye bagrinip zeytinyagi gibi uste cikmak kolay, asil zor olan sey bizim vefakar taraftar olarak yaptigimiz seydir.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #43 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #45 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | büyüyünce öğrenirsin o zaman,vefa takımın kötü giderken görmezden gelmemek,kötü olduğu halde iyi olduğunu söylemek değil,3 sene başarısız olan bir takımdan umudu kesmemek,umudu kessen bile seneye başarabiliriz demektir.Ama takımda ışık yok,bu senede birşey olmaz,tigana gitsin diyenlere vefasız olarak nitelendirmekte abesle iştigaldir...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #46 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
__________________ bjkliyiz | |||
![]() |
![]() | #47 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tiganayı eleştirmek de haklılık payınız olabilir ama yeni kurulmuş bir takım için çok şeyler beklemek yanlış olduğunu düşünüyorum yeni kurulmuş bir takımdan çok iyi oynamasını ,çok gol atmasını,rakibinizi perişan etmesini bu da yetmedi şampiyon olmasını bunların hepsini istemek abes değilmi | ||
![]() |
![]() | #48 | |||
Oyle lagalugayla olmuyor maalesef, vefakar bir taraftarim diyorsan nedenlerini de aciklamalisin.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #49 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Vefakar taraftar hocanın arkasında duran değil Beşiktaş'ın arkasında duran taraftardır, Beşiktaşın hakkını gözetendir, doğruya doğru yanlışa yanlış diyendir, geleceği önceden görendir, sabretmek gerekiyorsa sabredendir..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #50 | |||
Unutma ki o hoca da Besiktas'in menfaatleri icin gorev yapiyor Baki Mercimek gibi. Iyi ve vefakar taraftar hem kulubun, hem o kulup icin ter akitan her kisinin arkasinda durmalidir bana gore. Ha, elestiri olacak tabii, ama bir antrenoru bu kadar kolay kovmak bence yakismiyor.
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |