![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #122 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | sen ibrahim akının kaç maçını izledin çok merak ettim
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #124 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | hangisi milanda mı brezilya milli takımında mı italya ligi mi ş.ligi mi dünya kupası mı senin izlediğinden 2 kat fazla izlediğimden emin olabilirsin.sen sadece isme bakıp konuşuyosun isim kaka oynadığı takım milan brezilya milli takımının banko oyuncusu ozaman kral topçudur bugun herkes aynı yorumu yapıyo ya bu ülkede luce sergen hakan ş. bülent k. bile tartısıldı ya ibo tartışılmış kovulmuş çok mu? dimi -boboyu almayın vasat bile değil gökhan ü. bobodan iyidir diyorum biri çıkıp tutturmuşsun bir gökhan ü. diyo -gökdeniz için çok iyi oyuncu ibrahim a. yollanacaksa gökdeniz ile takas yapılsın adam hem sağ kanat hem ön libero oynar çok yönlü topçu diyorum biri çıkıp çok pm oynuyosun diyo.(bu aradapm nin ne olduğunuda biri söylerse iyi olur)bugun gökdeniz milli takımda ön libero oynuyo -ibrahim a. kakadan daha iyi topçu diyorum sende aklınca dalga geçiyosun ama bunun ispatı çok zor ne ibo top oynamaya niyetli nede tigana oynatmaya sonra da senin gibi biri çıksın arada 6-7 yaş fark var bana kakanın kaç maçını izledin desin bu avrupa hayranlığı niye anlamadım gs ye bak emre b. şimdi arda adamlar para olmayınca dışardan adam alamayınca içerden nasıl adam çıkıyo
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #126 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Kaka hem Brezilya Milli takiminda hem de Milan'da vazgecilmez, banko 11 oynuyor ve cok da basarili oluyor, son Arjantin ve Ekvator hazirlik maclarinda 2 muhtesem gol de atti. Kaka'nin Ibrahim Akin'dan kotu oldugunu ispatlayamazsin, cunku oyle degil. Ne sahadaki oyun, ne yetenek, ne istatistik, hicbirseyde Ibrahim Akin Kaka'nin yanindan bile gecmez. Allah askina, Besiktas gibi bir kulupte ilk 11'de tutunamayin bir oyuncuyla dunyanin en buyuk kulubunun vazgecilmezi ile karsilastiriyoruz, hic mi akliniz yok ya? Insan bu kadar fanatik, bu kadar kor olur mu? Ayrica Gokdeniz milli takimda onlibero oynamiyor, ayni Trabzon'da oynadigi gibi forvetin arkasinda serbest oynuyor.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #128 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bak Kaka ve Zidane'i daha iyi tani diye video bile koyuyorum: YouTube - Kaka YouTube - Kaka YouTube - kaka the best YouTube - Zinédine YouTube - Zinedine Zidane Goals= YouTube - Zidane= Bu videolari seyret, bir 5-10 dakika ne dedigini dusun ve bir daha yorum yap.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #129 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Gökdeniz tsdaki ilk sezonlarında sağ açık ve önlibero oynamıştır,he şimdi oynamıyor olabilir,forvetin arkasında oynuyor olabilir ama bu adam önliberoda oynamıştır zamanında....
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #130 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Okumak cok zor degildir, gozlerini acmak yeterli.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |