![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | bence bobo , ricardinho ve delgado haric tüm yabancilar satilmali , yerlilerden ise nobre ve ali tandogan mutlaka gitmlliler cünkü takima zarar veriyorlar , yerlerine ise 1 tane önlibero bir tane defans ve bir tane golcü olmak üzere 3 yabanci alinmali , ve alinabilinirse mehmet topuz alinsin ama serhat akini aslaaaaa istemiyoruz artik biktik sari lacivertli futbolculardan nobre örnegindeki gibi takimi satiyorlar baska ise yaramiyorlar.... | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
ya yeter artık adam gibi yabancı lazım bir rico oynuyo okadar.delgado iyi topçudur amenna ama oynatmak lazım. bu 2 si hariç alayı fos.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
| | |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | mustafa d. ali g. nobre geldi çok iş yaptı bir serhat eksik belki iyi iş yapar ama ben fenerin kapının önüne koyduğu adamları istemiyorum.... alabiliyomusun git mehmet y. al.git appiahı al.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
| | #6 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Biz ve yonetim istemedik mi genc takim kurulsun, yillarca sampiyonluklara ambargo koyalim, arkadaslik ortami olsun, sabir etmeye razi degilmiydik? Yoksa Tigana sunu mu desin: 'Ben 35 yasinda 10 tane adam alacagim, 1 sene sampiyon olarim, sonra takimdan ayrilirim ve siz hem sportif hem finansal olarak 3 yil yerlerde surunursunuz, bu sekilde birakayim. ' Bu mudur yani?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
| | |
| | #7 | |||
| | |
| | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Luce'den istenilen sey takimi 100. yilinda sampiyon yapmasiydi. Ve o gorevini sahane bir sekilde yerine getirdi, tabii o sampiyonlugu acisinda 101. 102. ve 103. yilda cekiyoruz, ama o ayri konu. Tigana'dan istenilen ise genc ve yeni bir takim kurmasi ve yillarca Besiktas hegomonyasini saglayacak gencleri bir araya toplamasi ki bunu su anda yapiyor.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| | |
| | #9 | |||
| | |
| | #10 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Luce genclestirme yapar mi kardesim. Adam geldigi takimlara topluyor 30 yasindaki oyunculari bu sekilde basarili oluyor. Genclestirme istiyorsan Daum, Gerets, Tigana gibi hocalar tercih edeceksin...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |