![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Shakhtarin aldigi genclere bakin isterseniz, Brezilyanin en yetenekli genclerini topladilar, bunlar bizim oyuncular ile kesinlikle karsilastirilamaz.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ayrıca tigananın g.zanı hiç bir zaman gondermek istememiştim ama boyle haberler cıkmıştı basında dediğini biliyorum.ibrahim akın içinse yarım donem kiralık verelim toparlansın gelsin demiş ama bunu s.engin cevirdi.abi farkında deil misiniz tigananın bjk için yaptığı şeyler meyvesini vermeye başladığı gibi ezik medyası hemen tigana aleyhine haberler cıkarmaya başladı.allah aşkına siz yapmayın ya adamlar feneri 100.yılında şampiyon yapmak için butun herseyi deniyor zaten hakemlerden ve medyadan cektiğimiz yetiyor siz yapmayın.fenerin rakibi olacak takımın 1 hafta onceki maçlarında hep en iyi adamları ya kırmızı kart goruyor yada sarı kart sınırında olanlar kart goruyor.bu hafta a.gucuyle oynayacaklar a.gucunun sahası kapatılmış maç izmirdeymiş...bunların hepsi mi rastlantı ya! gecen hafta trabzonda 3 oyuncu sarı kart cezalısıydı.. sakarya maçında franco cangele manisa maçında rafael cezalı değil miydi beyler!!!!!! | ||
| | |
| | #4 | ||
| Guest
| ilk 11 olarak aslında kadomuz fena durmuyor gibi ama yedeklerimiz cidden sahaya çıkıp maçı değiştirecek kalitede adam yok...kesinlikle bu takıma yeni bir kaleci , defans , forvet gerekli...benim sezon başından beri fikrim bu takımın kadro yetersizliği çekeceğiydi ve böylede oldu...bu göz önündeydi ve biz o kadar futbolcuyla ilişkimizi kestik yolladık..çok yanlıştı...alınan isimler ise onlardan iyi olup olmadığı tartışma konusu yaratır..ama gönderilenlerin daha tecrübeli olduğunu söyleyebilirim...daha ilk derbisine bizimle çıkan ikinci ligden getirip ilk 11 oynattığımız futbolcularla olacağı buydu...takımı gençleştirmek adına çok yanlış politiklalar uygulandı...böyle gençleştirme yapılmaz...takımın tecrübeli deneyimli olur arasına bu gün iki tane genç sıkıştırırsın..hem tecrübe kazanırlar hem bu süreçte göze batmazlar..bu gün iki tane yarın olur üç tane ondan sonra dört..bu böyle devam eder gider..hepsi tecrübe , deneyim kazanarak takımda yerlerini bulurlar...ama teknik patronumuz saolsun hiç bunu düşünemedi...Lucescu'yu gençleri önemsemiyor diye eleştiren arkadaşları da anlamıyorum...Lucescu ya o sene şampiyon olacak bir takım kur dendi ve kurdu...kurduğu takım da gerekeni yaptı..ligde bir malubiyet ile şampiyon oldu uefa da da çeyrek final oynadı...işte böyle hoca ile gençleştirme yapılır diye düşünüyorum...ayrıca tigananın kariyeri iyi diyen arkadaşlar evet tigananın kariyeri iyi ama BJK ye verdiği hiçbirşey yok...ben bana verdiğibe bakarım..şuan tigananın kariyeri BJK de hiçbir işe yaramıyor..bize maç kazandırmıyor... | ||
|
| | #5 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
| | |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #7 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Tigana zaten yalatmaya devam ediyor, Baki, Serdar, Bobo, insallah yakinda Nobre ve Runje de katilacak bu kervana...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar durumu oldugundan daha kötü göstermeye gerek yok.bir kac sanssizlik yüzünden bu kadar puan kayip ettik. bence delgado sag kanata yerlestikten sonra besiktas hem ofansif yönden hemde defansiv yönden cok güclü olacak.zaten defans toparlanmis gibi gözüküyor. delgado baseldeki formuna kavusunca besiktas sampiyonluga oynar.su anda gol pozisyonuna girmekte zorlaniyoruz.orta sahada sadece rico ile ibrahim akin tehlike yaratabiliyor.biri sakat olunca takim gol yollarinda zayif kaliyor.rico cok iyi oynamasina ragmen yalniz kaliyor.ama ibo akin,delgado ve rico formda olunca kimi koyarsan koy forveti cok tehlikeli olacak. keremi analizlerinden dolayi tebrik ediyorum.besiktasa böyle taraftar gerekiyor. bozup kirmak cok kolay oluyor ama bir seyi kurmak cok zor.bu yüzden biraz sagduyulu olmak gerekiyor. slmlar | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |