![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #131 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ------------------------------------MARTİNEZ--------------------------------- ------------------------EDMİLSON----------GÖKHAN ZAN-------------------- SERDAR----------------------------------------------------------İ.ÜZÜLMEZ- ---------------------MAVUBA-----------------DELGADO---------------------- ---------M.TOPUZ----------------------------------------İ.AKIN-------------- ---------------------------------RICARDINHO---------------------------------- -----------------------------------YABANCI------------------------------------- Burak-toraman-serdar özkan-mustafa-Nobre-Gökhan güleç-murat-bobo Konu lazibere tarafından (04-12-2006 Saat 23:17 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #134 | ||
Guest
| ------------------------------------MARTİNEZ--------------------------------- ------------------------EDMİLSON----------GÖKHAN ZAN------------------- Toraman--------------------------------------------------------İ.ÜZÜLMEZ- ---------------------Serdar-----------------Mavuba-------------------------- ---------M.TOPUZ----------------------------------------İ.AKIN-------------- ---------------------------------RICARDINHO---------------------------------- -----------------------------------YABANCI------------------------------------- Burak-delgado--mustafa-Nobre-Gökhan güleç-murat-bobo Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (05-12-2006 Saat 01:02 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #135 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
o kadarda kötü degiliz be..
__________________ bjkliyiz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #136 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |