![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
Guest
| günlük yorum yapmıyorum....ortam ilk başlarda bozuk değildi sen rahat ol...runje geldiği günden beri oynadığına göre ve aynı hatalaır hep yaptığına göre demek ki runje'yi bozan ortam olmamış..kaleci yaşı için dediğine katılabiliyorum ilkdefa...kaleciler tecrübe kazandıkça daha iyi oluyorlar...ama bir martinezin kalede duruşu , kendine güveni ve refleksleri tecrübeli kalecileri aratmıyor diye düşünüyorum...ama tek aday elbet martinez değildir..ama ilk aday martinezdir... | ||
![]() |
|
![]() | #52 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
kesin olan birsey var oda runjenin aslinda kötü bir kaleci olmadigi..siz burda sivasa yedigi gol ve brügge macinda yaptigi hatadan dolyisiyla yargiliyorsunuz...bu yaptigi hatalara bi bakalim..uzun top atiliyor ve runje kalesinden cikiyor ya topa yetisemiyor yada foul yapiyor...bu hatalarda defansinda rolü yokmudur??? mesela gökhan ve koray ikilisi cok kisisel hatalar yapiyor..neden onlarin üstüne gidilmiyor.?? problem defans ve kalecinin diyalog icinde olmamasidir..buda runjenin takima yeni katilmasindan oluyor... runje hatasiz oynadigi maclarda bile elestiri aldi...neden cünkü bi günah kecisi arandigi icin...
__________________ bjkliyiz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sanmayinki ben runjenin kalmasini istiyorum...bu durumda bende gitmesinden yanayim...kötü veya salak oldugu icin degil..cok yipratildigi icin...runje babamin oglu degil..sadece ona haksizlik yapildigi icin onu savunmaya calisiyorum.... benim yeni kaleci adayim ise sivassporlu petkovic...
__________________ bjkliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Arkadaslar o kadar cok ayrı topic var ki bu konuda bir yere toplamak istedim izninizle sizce eksikler nerde burdan tartısalım diyorum.. Bana gore cok buyuk gol sıkıntısı cekiyoruz ve cok defans hatası yapıyoruz aynı zamanda kalede de cok sıkıntı var runje guven vermiyor bunun nedeni hem sıradan bir kaleci olusu ve ustundeki yogun baskı olarak degerlendiriyorum sizlerin fikri neler acaba ? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | defans ve yırtıcı bir forvet santiagooo ya katılıyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Yırtıcı felam demeyin arkadaşlar ne yırtıcısı, Nobre yırtıyor kendini de ne oluyor??? Bana o çerçevenin içine topu sokacak adam lazım. 16 maç geçti hala Nobre 1 gol! Bu takımın forweti Nobre değil, artık bunu görmeyen kalmasın!! Bu takımın forveti Bobo'dur. Ne Gökhan, ne de Nobre, topu alıp dönerek dikine gitmiyor. Bunu bir tek Bobo yapıyor, görünce de zımbalıyor. 10 şutundan 1 tanesi giriyor, bakmayın son anda yine yapıodu son maçta. Takıma alınabilirse tecrübeli bir forvet, ne biliiim, drogba gibi yada crespo gibi. Ama asıl asıl Kleberson yerine oranın gerçek adamı gerekli. Mavuba mı olur, kim olursa olsun ama olsun. Konu Jcole tarafından (04-12-2006 Saat 09:07 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Katılıyorum bu yoruma.Bu Beşiktaş'a gelen en ünlü topçu bile iki haftada bozuluyor.Buna bir çözüm bulmak gerek önce.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |