Alıntı:
santiagooo´isimli üyeden Alıntı
senin yorumlarina yüzde yüz katiliyorum..yenince sevinip yenilince günah kecisi arayan taraftar istemiyoruz...zaten bizim digerleden farkimiz sevinmek icin sevmedigimizdir...bazi arkadaslarin yorumu besiktasliliga sigmayan yorumlardir...
basari öyle pat diye gelen birsey degildir..basarinin ilaci istikrar ve sabirdir..
runje besiktasin kalecisidir..ve kimse besiktasin kalecisini isliklayamaz...
sakin bana elestirmeler besiktas icin demeyin..cünkü yarardan fazla zarar veriyorsunuz..FORZA RUNJE...FORZA BAKI....FORZA TIGANA ve hatta FORZA KÜRDAN |
valla helal hala forza runje forza baki forza tigana diyorsanız sizi ayakta alkışlarım.hayatımı sonuna kadar yönlendiren bir takımı tutuyorum.ben erciyes maçıyla tiganaya olan umudumu bitirdim.adam herseferinde 2.ligden gelen 2 adamı oynatıyorum diyo.hem onları aşağılıyo hem dalga geçiyo.transfer eden o.oynatan o.ama 2.ligden gelme.tamam runjeyeye ihale yıkılması hata.bakide mücadeleci ama beşiktaşın topçusu değil.runje oynamazsa kova muratmı oynıcak.bence yönetim koluna tiganayı taksın bir fransaya tatile gitsinler.bir 10 sene gelmesinler.bu neya.hayatımız karardı.umut yok arkadaşlar umut.geleceğe umutla baksak tamam dicem ama 1-0 yeniyoz hoca sarışın oluyo.bunu söyleyemez.hangi maçta iyi oynadıda eleştirildi.taraftara yazık.bu kadar aşığa yazık.pes doğrusu....