![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
bugün herkesin gıptayla baktığı barcelona'nın rijkaard'ın geldiği ilk sezonun ilk yarısındaki performansını ve ligde kaçıncı sırada olduğunu sorsan bilmezler, ya da bilirler de işlerine gelmez... bu forumda buna benzer sayısız uzun yazılar yazdım, ama aldığım cevaplar çok sosyal mesaj veriyorsundan öteye gidemedi, mantıklı düşünebilen azınlık dışındakilerden tek bir kişi çıkıp da "tamam doğru söylüyorsun, haklısın ama ben de şunu düşünüyorum ve şu sebepten böyle olmalı" tarzında cevap vermedi, hep kendi at gözlükleri içinde görebildiklerini direttiler ve başkasının fikrine hak vermek istemediler... halbuki herkes fikrini hakaret içeren sözler olmadan belirtse ve nedenlerini sunsa ve karşısındakinin düşüncesine de önem verse sorun ortadan kalkacak, ama onlar ve onlardan daha beter olan medyadakiler bunları yapmak yerine adamları bitiriyorlar ve bir yolunu bulup postalıyorlar, sanki tigana ya da gerets buradan gidince başka kulüp bulamayacaklar, onlara sahip olmak isteyen onlarca kulüp sırada bekliyor, peki bizim durumumuz ne olacak, yeni teknik direktör, yeni oyuncular, yeni umutlar ama sezonun henüz 6., 7. haftasında başlayan hesap kesmeler, ben artık yazmaktan bıktım, herhalde anlamıyorum bu işten ama anladıklarını zannedenlerin yürüttükleri bu düzende ne durumda olduğumuz da ortada... | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |