![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #82 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #83 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Hocam seni tebrik ediyorum ve yanaklarindan opuyorum, kanimca fikir olarak tam bana uyuyorsun. Aslinda Tigana'siz cikmayiz isimli topicteki son sayfalara bakarsan seninle birlikte ayni mucadeleyi ben de verdim ayni insalara karsi ama nafile, olmayinca olmuyor iste. Yazini degistirirsen de guzel olur, cok igrenc ama. ![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #84 | |||
Diesel'e hic kafani ve parmaklarimi yorma, degmez, ben denedim ve biliyorum. ![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #85 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
![]() | |||
![]() |
![]() | #86 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Orasi dogru, ama bu noktaya kim getirdi konuyu, bizler degil mi? Adami hazirlik maclarindan beri elestiriyoruz, her iyi kaleci hatali gol yer, o kadar sevdigimiz Cordoba bence daha fazla hata yapiyordu ve daha fazla risk oluyordu, ama maksat gunah kecisi bulalim iste. Ayni sey Baki icin gecerli, son maclarda cok iyi oynuyor ve takima alisiyor, ama hala tepki var ona, sadece 15 milyon dolarlik Berbatov'u birebirde tutamadi diye. Anlamadigim, simdi Baki'yi yollayinca ne degisecek? Adam defansin her yerinde oynar, genc, tercumanlik yapiyor, profesyonelce ve saygili, bunu gondermenin ne anlami var? Simdi Runje gitsin diyorlar, odeyelim 1 milyon dolar tazminat, alalim yeni kaleci ve gitsin yine 7-8 milyon dolar, ama yarin oburgun borc aciklaninac ayni kisiler yonetim istifa diye bagirmasini da biliyorlar, o zaman susacaklar!
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #87 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ayni sey mesela Kleberson konusunda da yasaniyor, o kadar ona laf eden insanlar simdi got oldular, ama hala haksizligini itiraf etme karakterinde olan bir insan gormedim, hakikaten ayip ya!
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #88 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
ben orada koray daha iyi olur diyorum şimdi ikiside sakat kaldıki devre arası bobo runje ile beraber yollanmalı bize gunti gibi defans ve ofansa yön verebilen futbolu 2 yönlü oynayabilen adam lazım
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #89 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
1. Runje çok iyi bir kaleci kesinlikle,bak avrupalılar anlıyor biz bilmiyoruz.Adamlar yılın kalecsi seçiyor biz yuhluyoruz,hemde niye ne sebeple dimi.SAdece geldiğinden beri tek olumlu iş yapmamaış,hep hatalı goller yemiş,verdiğği hiç bir pas yerini bulmamaış,her hareketi laubali ve malup olduğumuz anlarda bile topu oyuna 2 dakkada soktuğu için.Bu kadar küçük sebeplerden adamı yuhladık. 2. Baki gibi üst düzey kaliteli bir adam aldık,onu da istemiyoruz.Hem de niye acaba??Sadece bu adam gençlerbirliğinde bile yedekti,sola kjoydular kepaze oldu gökdeniz karşısında,olmaz stoper oynamalı bakiye dokunan eller kırılmalı dediler stoper oynadı 2 ciddi maçtan birinde berbatov'u adriano yaptı diğerinde bitik hakan şükürü bile durduramadı.TS maçında taraftar artık dayanamadı ve yuhladı,sonra birde ertesi hafta bu kadar hataya ve berbat oyuna rağmen alkışlayıp gönlünü aldı.Sonra erciyes gibi ligin en kötü takımına pozisyon vermedi diye birkaç kişi burda işte baki bu nidalarıyla onu savundu.Bu kadar küçük sebeplerden eleştirilirmi adam dimi?? 3. İnadına Tigana değilmi birde..Bu adam neyle ünlü genç yetiştirmekle dimi,takımı akademiye çevirdi tamam bişey yapacak dedik.Bir tane yıldız genç keşfedemedi,hatta keşfedilmişide nedense hiç şans vermedi.Kendi bulduğu tek adam güleç oda anca lig A da bir takımın forveti olabilir kanımca.Şu forumda dahil neredeyse herkez,çift önlibero,tek forvet dedi ama bizim hoca ısrarla tek öniberoda ısrar edip çift forvet oynadı,artık bunu bizim bakkal bile söylemekte pek anlamasada.Niye çift önlibero oynatmıyor diye..Sonra delgado gibi aadmın yanına benzerde olsa rico gibi bir yıldız almışın eğer bu ikisini oynatamıyorsan ben hocamı derim sana,bir maç o yedek bir maç bu yedek,böyle işmi olulr??..He bide şu varki benim en anlamadığım olay.Bir takım nasıl bu kadar sakatlık verebeilir,her maç bir adam sakatlanıyor,antremanda biri sakatlanıyor,sorun ne sizce??Ben antreman programında bir yanlışlık var,bu kadar sakat yanlış kondüsyon yüklemeyle olmuştur diyeceğim ama olurmu inadına tigana olduğundan biri büyü yapmıştır ancak,yoksa niye sakatlansın bunlar..Bu kadar küçük sebeplerden dolayı biz tiganayı nasıl eleştiririz ya,unutmayalım inadına tigana!! 4. Koskoca bneşiktaş'ın forvet hattına bir bakın.Nobre hariç ts da,gençlerde,vestelde.. oynayabilecek bir forvet varmı.Bobo ve güleç buı takımda oynayabilecek adamlarmı??Herkezin ortak fikri bobo kiralansın yabancı bir forvet alınsın sene başında ama güzel hocam boboyu manevi oğlu gibi kabul edip bakıyo,bakalım daha ne kadar devam edecek..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() | #90 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Ayrıca senin bu konuda çok çok uzun yazılar yazman ve mantıklı olarak güzel tabirler kullanarak anlatman benim için sosyal mesajdan öteye gitmedi çünkü,kullandığın güzel uslup ve iyimserliğin hariç çoğu düşüncene katılmıyorum,he katılmazkende söyleyeyim at gözlüğü içinde değil.. ![]()
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |