![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben bu seneden ümidi kestim sebebi sadece bizm oynadığımız pardon oynamadığımız futbolla alakalı deil birilerinin ezikleri kollamasından da kaynaklanıo bu.....
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
tigana:kalmali cünkü basari bir sezonda gelmez.gelirsede kalici olmayabilir. sadece uzun vadeli basari kalicidir runje:yaptigi hatalar cok bariz ama hatalar olmasa(ve hatalarin azalacagini düsünüyorum) cok iyi kaleci. bariz hatalarini azaltirsa cok iyi olacak kleberson:iyi futbolcu ama oynayabildigi futbolu oynamiyor.aslinda oyununu basitlestirmesi gerekiyor.herkes ondan cok bekliyor ve bu onda baski kuruyor. bu yüzden durmadan maca damgami koyayim düsüncesi var.bu düsünceden dolayi gereksiz risk aliyor. oyununu basitlestirirse takima faydasi arttar ricardinho:aslinda diyecek cok birsey yok. takim ona ayak uydurursa süperligin en süper oyuncusu olur delgado:benim beklentilerim bu oyuncudan cok fazla.ne yazikki hep sakatlandi.ama iyi bir hazirlik dönemi gecirirse onu kimse durduramaz. bence ikinci devrede firtina gibi esecek nobre:iyi oyuncu ama besiktasin sistemine alisamadi.bide forvet icin en önemli olan seyi güvenini kayip etti.ama iki üc gol attikdan sonra kendine güven gelecektir ve son vuruslarini daha iyi kullanacaktir serdar:defansif orta sahada cok basarili oynuyor.basit oynuyor ve cok kosuyor. biraz tecrübe kazandiktan sonra cok daha iyi olacak. cizgisini bozmazsa yakinda milli takimda yeri garanti gibi burak:özelliklerini yanlis kullaniyor.son vuruslari iyi ve cok hizli ama cok calima gidiyor ve bu yüzden cok top kayip ediyor.teknigi iyi degil ama durmadan adam gecmeye calisiyor.oyun stili biraz tuncaya benziyor.cok pismesi gerekiyor. iyi oynamamasina ragmen takima cok faydali ibrakim akin:takimin kilit oyuncularindan biri.her an macin kaderini degistirebilecek özelliklere sahip.türkiyede ibrahim akindan toplara daha iyi vurabilen türk futbolcusu yok.cok yetenekli. cok calisirsa bence star olur ama sergen olamaz ![]() bobo:su anda en formdaki forvetimiz.son vuruslari ve top teknigi iyi.gelecegi kesinlikle cok parlak.bence besiktasa cok daha faydali olacak su anda boboyu nobrenin kesinlikle önünde görüyorum gökhan:ne yazikki kendisini cok göremedik ama bir forvet icin en önemli vasiflari kendisinde görüyorum.oynadikca daha iyi olacak en iyi özelligi soguk kanliligi bence bu sene sampiyonluk cok zor ama ikinci yarida takim düzelecek ve göze hos bir futbol sunacak.ondan sonraki yillarda sampiyonluklar gelecek. selamlar Konu romariohd tarafından (10-12-2006 Saat 03:04 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Runje: Kalsin, biraz desteklen kendisini buldu, Baki: Søylenecek tek bir sey var, bundan daha iyisini beleyemeyiz, cunku kendisi Kazma :-) Koray: Iyi bir futbolcu, fazla abartilicak kadar iyi degil ama performansindan fazla dusmuyor, takinim ritmine ayak uyduruyor:-) I.Toraman: Defansin saginda harcaniyor, Toraman aslinda defansin gøbeyinde oynamasi lazim, vede I.Torman G.Zan ile ulkenin en iyi stopperi, gunumuzun futbolunda defansin saginda oynuyanlar ofansiz kalitesi yuksek olmasi lazim, Vede besiktasimiza iyi teknik bir sagbek lazim, ozaman Burak da daha iyi paslar alabilir.. G.Zan: Toraman ile beraber turkiyenin en iyi defans oyuncusu. Burak: Evet biraz Tuncay gibi, ama ustunde durulmasi lazim, ønune iyi top ata bilen bir sagbek lazim, cunku Burak turkiyenin en hizli futbolcusu, vede sag ayagi cok iyi.. Ustelik sadece 21yasinda!! Delgado: Olagan ustu bir futbolcu degil, ama kaliteli, Delgadonun da zamana ihtiyaci var.. Teknik bir futbolcu, bence 2. devrede patlama yapacaktir.. Kleberson: Kleberson da olagan ustu bir futbolcu degil, Manchester`da dikis tutturamadi, Dogru duzgun 3mac ust-uste iyi oynadigini hatirlamiyorum,. Gønderilmesinden yanayim.. (Ben Serdar Kurtulusu daha cok begeniyorum).. I.Uzulmez: Biyonik kaptan :-) Turkiyede onun yerinde ondan ustun futbolcu malesef yok,, Ricardiho: Gercekten PASA, kurdanini ....ktigimin Tiganasi keske Rincardinhoyu turkiyeye ayak bastigi gunden beri ilk 11de oynatsaydi.. G.Gulec: Media basta Trezegeutè benzetdi, zaten bizim basin da ***uspu gibi,:-) ben G.Gulecin fazla abartilicak kadar buyuk bir futbolcu oldugunda supem var.. bence siradan bir futbolcu, ben onu Ali Cansuna benetiyorum, gecen yil sans kendi yanindaydi,, I.Akin: Ustunde durulmasi lazim, her nekadar performansinda zaman zaman dusukluk olsada, cok Kaliteli bir futbolcu, I.Akin gibi bir futbolcuyu avrupada arasan en az 8-10 milyon euro gøzden cikarman lazim, her an patlayacak gibi,, futbolunu cok begeniyorum:-) S.Kurtulus: Bu futbolcuyu almakla besiktas belki orta sagasini 10yil garantiye aldi (Eger 2-3yil sonra avrupaya gitmese). Bence Trabzonsporun kaptani huseinde daha iyi, Klebersonda da daha iyi, Ønlibero oynuyor vede 18yasinda, bu yasta orta saganin yukunu kaldirmak kolay degil, bunu altini cizerim..!!! Bobo: Fena futbolcu degil, Nobrenin tersi bitirici vurusu cok iyi, topu iyi kullaniyor, Nobre: Cok abartildi, ne ayaginda top tutabiliyor, bende pas yapabiliyor, Besiktas ilk devrede 100uzerinde orta yapti, malesef banko oynuyan Nobre sadece bir gol atabildi.. Inanin ben bile 2-3 gol atardim okadar oynasaydim.. Yok babam besiktasin oynadigi taktik yanlismis!! yok babam dogru duzgun orta yapan yokmus!! EEEEEeeeee bu saatten sonra butun oyunduzenini mi degistirsin Takim??? 2-3 futbolcu mu alsin Besiktas, Nobrenin gol atmasi icin,,?? Bazilari da Nobrenin kalmasindan yana,anlamiyorum.. Diyorsunuz ki cok mucadele ediyor, cok kosuyor.. VALLA BANA DA 2 MILYON EURO VERSELER BENDE **ESSEK* GIBI KOSARIM.. Bence en kolayi yeni 1 forvet almak lazim!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Nobre karambollerin adami:-) hahha
__________________ Son 10 yilin ilk 11i: O.Cordoba, Zago, Ronaldo, I.Toraman, Giunti,Tayfur, Sergen, Nihat, Tello, Ilhan, Nouma. Baska adaylar: Delgado, A.Yildirim, (I.Uzulmeze cabasi icin saygim sonsuz ama futbolunu sevmiyom) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ocak reçetesi: 1- Kesinlikle çok iyi bir kaleci takviyesi şart. Size ligtv.com.tr'den bu sene yediğimiz gollerin hepsini tekrardan bir izlemenizi tavsiye ederim. Yediğimiz gollerin %70-80'i tamamen kaleci hatasından kaynaklanıyor. Bu yediğimiz saçma sapan goller yüzünden çok kritik puanlar kaybetmişiz. Bize kritik puan kazandıracak, maç kazandıracak kaleci lazım. En azından Sakarya'nın kalecisi Martinez transfer edilebilir. Runje de derhal gönderilmeli. 2- Diğer en önemli eksik, pres yapacak, rakibi yıpratacak, tekmeye kafa sokacak Appiah tarzı bir önlibero eksikliği. Kesinlikle bu tarz bir oyuncunun takviyesi Beşiktaş takımını bambaşka bir takım yapar. Bu aradığımız adam Rio Antonio Mavuba'dır diyebilirim. Eğer formsuz, bitik Kleberson'u da bu transfer de takas olarak kullabilirsek büyük iş yaparız. 1 taşla 2 kuş vurmuş oluruz yani. 3- Serhat Akın'ı alabilirsek bu takımda çok iş yapar. Hem kanatta hem de santraforda Beşiktaş'a çok güç katar ve çok iyi bir alternatif olur. Gol yollarımızda sıkıntımız büyük ölçüde kalkar. Bu 3 takviye bu takımı uçurur. Ama 1 tane de Popescu tarzı bir stoper alınabilse tadından yenmez. Fakat fazla transfer yaparak oturmuş takımı da bozmak çok büyük hata olur. Şampiyonluk için yukarıda belirttiğim 3 transfer yeterliolur inancındayım. Jean Tigana'ya gelince, Artık inadından vazgeçip hatalarından arınmaya başladı. Bazı oyunculardaki ısrarından da vazgeçip formayı hakedene verirse iyi edecek. Mesela Ali Tandoğan'a karşı önyargısı formsuz Burak karşı olan gereksiz derecedeki sempatisi futbolcuların gözünden kaçmaz bu da rekabet ve güven ortamını bozar. Özet: Gönderilmesi gerekenler: Vedran Runje, Baki Mercimek, Jose Kleberson, Ali Güneş. Bazı geçler de kiraya verilmeli. Not: Serdar Özkan kesinlikle bu Beşiktaş'ta oynar hem de Kleberson'dan iyi oynar. Alınması gerekenler: Luis Martinez (Sakaryaspor), Rio Mavuba (Bourdeux), Serhat Akın (Anderlecht). | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | pardon da ben göremedim öLe bi takım .......
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |