![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Cevap alamadim sayin Capello?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
![]() ya nobrenin hiçbir özelliği yok ama iyi yedek olur.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ne warmış benzetmenin?2 senede 50 gol atmış kendini ispatlamış bir oyuncu nobre ama tabi siz cogu teknik direktorden daha iyi bildiğiniz için teşhis i koymussunuz!
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | bence ara transferde hemen satilsin bize böyle golcü lazim degil birakin hadi diyelim sanssiz gol atamiyor ama adamda hic bir numara yok ne pas verebiliyor ne adam gecebiliyor ne asist yapiyor yalnizca at gibi kosuyor kovsunlar gitsin en azindan bobonun önü acilir bence bobo nobreden 100 kat daha iyi bir oyuncu... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
süper yorumlamışşın abicim saygıyla eğiliyorum...
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | |||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu sistemde gözü kapalı koyarım nobreyi özellikle kendi evimizde olan maçlarda ama bazı maçlarda da boboyu denemek lazım özellikle deplasman maçlarında | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bana deseLer ki miLan bu sene çok şanssız onu anLarım 11 mi 12 tane topLarı direkten dönmüşte bizim olayın şansLa aLakası yok beşiktaşın forveti bu kadar etkisiz oLmamaLı koşmakLa oLsaydı deli madride gitmeLiydi ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Tigananin kiyaslama yaptigi noktada son derece hakli, ikiside bu sene fazla gol atmiyor ama son derece yararli, adam kalitelerini veya becerilerin karsilastirmamis ki. Ama sizin gibi insanlar lafi ***unden anlar ve elestirmek icin firsat oldugu an milleti kiskirtip elestirmek icin elinden geleni yapar, hic sasirmadim dogrusu...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |