![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Guest
| Alıntı:
bu yönetim işte böyle saçma sapan sözleşmelerle teknik patronuna ve oyuncularına sözleşme imzalatırsa bunun sorumluluğunu kabul etmiş demektir... | |||
|
| | #3 | |||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #4 | |||
| Guest
| Alıntı:
Beşiktaşın menfaatlerine sahip çıkabiliyor mu ??? Beşiktaşı masa başında yada değil iyi temsil edebiliyor mu ??? yada ne yaptı diyeyim ben sana ???? fulya projesi vardı izin alamıyoruz diye belediyeyi suçluyordu izin aldı ne oldu ??? yok ortada fulya falan ben göremiyorum...geçen bir haberde fulyada yine sorun çıktı diyordu ??? onun dışında bi stadın zeminini birazdaha indirdi ve tribüne yer açtı...eeee bunu zaten Serdar Bilgili yönetimi de yapacaktı...hatta komple yenilemek istiyorlardı da izin sorunu vardı... Eyer biz eziklerin stadında bıçak atmış olsak sence ne olurdu ???? kaç maç kapatırlardı bizim sahamızı seyirciye ???? biz ne yapabildik hiçbişey...eziklere 3 maç cezayı Gs maçında yaptıkları yüzünden verdiler arkadaşım... | |||
|
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | "Leverkusen maçından sonra Tigana ile birlikte oturup konuşacağız. UEFA’da yolumuza devam edersek, kaliteli bir transfer yapacağız. Bu isim yerli de olabilir yabancı da. Seçeneklerimizi belirledik ama söyleyemem.'' beyler buyuk bi ihtimal ön libero gelecek ve galiba serhat kesin...sağ kanat tamam...ön libero kesin şart bellli olmaz yabancı olacaksa sol kantta olablilir..
__________________ α¢ gözLєяιηι вαкмα $α$ι, αLαуιηιz gєLѕє уιкαмαz вєѕιктαşι ! вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. BEŞİKTAŞK | ||
| | |
| | #9 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ocaktada muhalefet konusacak inşallah ocağa kadar utandırmaz kendini ve takımı
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| | |
| | #10 | ||
| Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | başkan bu koltuğu bırak....ocak'ta aday olma....uefa da üç senedir......hüsran, hüsran ve yine hüsran.....hani bunun neresi başarı????
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |