![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
_____________________RUNJE________________________ ___ ______________________ZAN_________________________ ___ _________TORAMAN_________________M.DOĞAN__________ __ TANDOĞAN____________FAHRİ____________________İ.AKI N___ _____________DELGADO________RICARDINHO____________ __ ______________BOBO____________G.GÜLEÇ_____________ ___ Tigana bunu 90+3'te bile yapmadı.Nedeni ni sorma ben de anlamadım???
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #2 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
I.Akin'i mecburen sag kanatta oynatti, cunku sol ayakli Delgado ve Ricardinho var zaten, onu sola alsa bunlardan biri saga gececekti mecburen zaten. Benim kizdigim sey Tigana'nin cift forvet inadi ve sistemde hic degisiklige gitmemesi, mesela neredeyse hic tek forvet baslamadi maca, veya cift onlibero da hic denemedi.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |